Tuesday, October 25, 2005

dunno lar..

Ermm…dunno whether should go or not? Idzuan asked me to join them for bukak pose at his house this Thursday….akceli..i really wanna go..but then when I realize dat I hv nobody to accompany me..besides no transportation. I think twice.. even he want to fetch me…but then.. (kuangg..kuangg..kuangg…)
haiihhh serabut btull la..asal die tak ajak intan same..ein skali..dina ker?atleast kalo ramai pempuan pegi..ok le sket..nih dah le yg pegi tu sume bebudak TAME..mie ader..johann ade..mad shah ade…memang ler ramai kekawan ..but of coz they with their click..so how bout me..???Pegi ke tak??? Pegi ke tak??! Caner nih..nak pegi ke tak.. buntu ler plak…( escape dat topics)

Smalam aku online ym.. saje..tgh buhsan..ade keje tapi malas nak buat…then ape laie.. layan chatting lagi beshh..kengkawan pun sume nyer keje..bukannye slalu leh layan chat ngan aku..borak ler ngn yana…hehee…gmok sangat ke aku skang nih ek?rasenyer same je cam dulu..kalo beisi pun sket je la..heh..die tegur aku dh makin berisi skang nih…n she thought dat aku dh bahagia ngn bf baru…haarhhaaa..mmg pun…mmg ler bahagia nyerr sangat bcoz of I take for granted…ape nak jadi..jadik ler..dulu tu..aku banyak pk..skang lantak ler..ape nk jadik jadik ler…..huh..who cares? Die bitau aku yg yazid tgh sibuk cari aku..no wonder laaa yazid asik miskol aku je lately..then aku pun contact ler mamat tu..ape hal tetibe cari aku..rindu nk gaduh ler tu…puas beborak ngn die baru die sound aku..yg kawan die kat motorola nk kenal..ek elee..suspend jer..ingt kan nk ajak gi raye umah en mahadi ke..best gak..arhh..tetibe windu plak kat encik mahadi aku tu…ape la cite die skang arr..ntah ntah dah kawin..haha..tinginn arr balik skudai… mlawat die...mlawat kengkawan yg tak abis abis lagi.. awa .. zerd..ermm… ramai lagi bebudak kmk yang tak abis abis laie..wat master ke ape dorang tuh…(upss…slamat ari raye kengkawan…MAAF zahir batin..hihiii)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails