Thursday, October 20, 2005

[mc] = mintak cuti...

Due hari aku mc..ari slase lepas ade interview kpli..ampeh.. aku tak ready langsung!!..bukannye aku tak tau aku dapat interview..tapi sebab aku tak minat sgt ..make aku pun wat derk je ngan interview tu..tapi bile smpai tarikh die cuak jugak aku..ye la bukannye senang nak dapat kan..tapi bile dah dapat aku plak nak mensesiakan peluang tu…….nak tak nak dlm “ke-tak-ready” aku tu hentam je lah.. hopefully dapat la.. walau pun aku tak minat sbbnye mak aku yang besungguh sungguh suh aku masuk kpli ni.. LNak amik cuti ..cuti tak der..nasib le ade kak lang..die wat mc tuk aku..smpai 2 ari..ngeh ngeh ngeh..mule tu ari rabu aku nak je dtg keje (dh dtg pun)..tapi dlm kul 9 tu tetibe aku period pain lak..aku nih kalo ngn period pain mmg tak dpt nk tahan nye lah…siap leh pengsan pengsan tu…so dr lebih teruk jadinye baik la aku balik awal…kul 9 pagi aku dah balik…smpai umah rilek jap… sempat masak meggie..makan meggie..makan ubat..baring2…tringat kak lang ajak gi jalan TAR…heheh..trus rase sihat je..sms kak lang suh die tunggu depan CM..hehe…nak shopping tak pulak rase sakitnyer…melampau betul aku nih..ye ar kalau duk umah sure tetekan punyer..so better aku gi jejalan…ilang kan rase stress…

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails