Wednesday, November 09, 2005

la la laaaaaaa

Bersiar siar di hari kerja..fist day keje..on Monday.aku..intan n kak shima gi breakfast kat subang perdana..abis lunch ade la dalam kul 10 sengah lebih..peh tu lunch kuar lagi..pegi subang parade ngan husini ngan bulat…huhh sungguh ber honeymoon nye keje…bukannye ape..ramai lagi yang cuti..so kitorang pun amil kesempatan le pegi berpoyerr poyer…huhuuuu..bahagie sungguh kalo bekerja cam nih kan….
2nd day keje still in honeymoon…breakfast kat shah alam seksen 3…huhh jauh gile beb..ade kat 15km…bagus nyer breakfast makan nasik lemak kat seksen 3..peh tu gi amik van kat umah encik wahab lagi..kat seksen 7…kul 11 lebih baru balik opis…mmg gile punye honeymoon ler ..tapi time nih ler akak menyibuk tuuuuuuuuuuuuu buat hal..yang die suh aku kunci pintu tapinyerr die tak bawak kunci…ntah ape ape..bodoh punye kakak………mampuss die la tak leh masuk opis pun..peh tu lunchnyerr pegi makan kat shah alam gak..umah encik azman…ex instructor MAS…
3rd day keje..ari ni ler…..mule laa buat keje….tapi petang nih nak balik awal sket..nk gi melawat yanie kat spital…ermm..ni dh nak balik…k chaios………

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails