Thursday, December 22, 2005

=) vs =|

whohhh!!He is back! my boss..Mr. Jag has coming back from India..First meeting I had attend with him..with others resources / recruiters ..ermm.. gulp.. ntah ler.. rase "teruja" sekejap.. sebabnye rase mcm ni ke aku kene buat?erkhh.. susahnyer..nak amik org keje ..keje dengan company besar especially hp and shell..kalo aku salah buat..bad reputation nnt..ermm..ape pun.. I need to work hard..Mr.Jag confident at me..so I need to approve to him.Anggap je bende tu senang..hehh..ni die kuar minum..boleh laa aku buat entry blog ni,pas ni die masuk..aku dah susah nak surfing..because of he will keep his eye on me...tak leh nak main2 lagi dah...... =(

ermm... best sangat lagu baru dina "Cinta datang lagi" dulu suke sbb melodi die..skang suke sbb..ermm mmg aku suke lagu tu la...

Sejak aku bersendiri
Tiada lagi cinta di hati
Cinta kini kan bererti
Tak mungkin akan ku ulangi
Tapi kini ku temui
Wajah dia seiras wajahmu
Membuatku terus keliru
Pandangannya buatku termanggu
(Korus)Uh…cinta datang lagi wajahmu terbayang
Terasa rinduku kini kan berulang
Uh…cinta datang lagi senyuman menawan
Sukar untuk aku cuba melupakan
Uh…degupan jantungku rasa kehangatan
Debaran asmara pun tidak tertahan
Uh…tunjukkan ku jalan agar sinar terang
Inikah cinta ataupun kebetulan
Ku mencari cinta abadi
Mungkinkah ianya kan datang lagi
Tak pernahku merasai
Getaran cinta sebegini
Tapi kini kisah lalu
Membuat aku rasa ragu
Cinta suci dinodai
Tak mampu ku tempuhi lagi…
(Ulang korus)
Apa harus aku lakukan cinta datang lagi
Kerna diriku pernah terluka pedih
Ku lebih senang sendiri
Sejak aku bersendiri
Tiada lagi cinta di hati
Cinta kini tak bererti
Tak mungkin akan ku ulangi
Tapi kini kisah lalu
Membuat aku rasa ragu
Cinta suci dinodai
Tak mampu ku tempuhi lagi…
p/s: rindu kat rerenn............. =(

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails