Thursday, February 09, 2006

[?]

yeayy..ari ni aku tiup lilin 25batang atas kek indulgence chocolate and rasberry cheese cake from Secret Recipy.. besh woo.. ari ni ramai gak yg datang.. (aku update ni smalam)
sambung apdet pagi ni...
after celebrated around 4.00pm to 4.30pm..begambo kat hibiscus...tapi xramai join begambar..geng2 aku je la..sbb sume bz..(gambaq aku upload kat friendster) ..pas makan kek sume tu..smbg buat kerja..ermm..kul 6 ade meeting..kata ja kul 6 meeting..tapi kul 6 sengah tak de mende lagi..tensen gak aku..tapi smlm la paling lambat aku balik..lepas meeting..lepak kat opis..melayan jags nk menggatai..huhuuu..sorry jag..i'm not interested wif u..huahuaha..tp as dia boss aku ..aku respect je la..dia bukan mntak apa pun...just borak2..suh aku bawak dia jalan2 kat malaysia..suh aku tunjuk langkawi..hah..lupa plakk..adiah dr company aku dapat purse Pierre Cardin..warna pink itam..hehee..actually bajet seratus setengah..dah disebabkan aku yang pi beli barang2 tu,.aku boleh membeli 3 barang dgn harga 150 tu..boleh tambah 1 lagi barang sbb ada extra lagi 2oringgit..best tui company ni...baik jugak tapi kedekut jugak!!! last kuar opis smlm aku ngn srinivas..lebih kurang 8.45pm....balik mmg penat giloss la kann...ermm pas makan ikut AI gi jumpa adik2 dia plak..smpai umah kul 11lebih lebih..penatttttttt..trus ZzZZzzz..sedar pagi kul 7.15..sungguh nyenyak aku tdor... =)

today update,

huwaaaaaaaa.. lately... to many things to do..
nak update daily report
eras report
jobstreet screen cv
update common folder
update iq navigator shell
detail to hp
mail to consultants..

arkh!!!tadi lagi sekali meeting..ngn jag..dia ckp kat aku..one day u can be a good recruiters..dia banyak ajar aku pasal technical..CCNA..CCNP..SAP hohooo....aku pun suka keje keje HR ni..tak sangkut ngn coding and programming but still can apply apa yg aku blajar kat utm dulu coz dis is IT company and provide consultants ..delivering system.. atleast ..aku tak tinggal terus dunia IT ..n aku tak yah buat keje2 coding...itu laa yang paling aku suka sekali...hehee... beshhh!!walaupun banyak keje..i think.. i can handle it.. =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails