Tuesday, February 28, 2006

PILIHAN ??

banyak bende aku nak survey bulan ni..
aku nak survey handset..
aku nak survey kete..
aku nak survey umah..

tapi bende yg aku nk dpaatkan dulu enset la kan..
dh banyak kali aku jejelan cari enset nih..
smpai aku pun kompius kriteria-kriteria untuk beli enset..
haahaa.. time ni baru tingat DECISION SUPPORT SYSTEM.
aku rase cam nak buat je DSS utk beli enset...
key in kriteria..(kriteria aku kan.. ade camera.. ade mp3..ade memory card..sound best..display besar..) hahh....
key in pemberat..(kalo aku tau pemberat tak de la aku ssh-ssh nk develop system kan? sbb mesti la aku pandai buat decision kan....)
hermmm.. nokia?motorola?samsung?sony ericsson?! please give me some suggestion .. =((

bende kedua aku nak survey adalah kereta..
ni aku serahkan kat abah aku..
aku dh ckp dh kriteria-kriteria nyer...
abah tolong carikan yekk..hehehee..

bende ketiga..
umah...ermm memula aku plan nk cr umah area sri kembangan/putrajaya/putra perdana...
but then..jeng jeng jengg...
aku dapat berita yang department aku akan dipindahkan ke opis kat kl..
kat HP (hewlett packard tower)..betul2 kat kl..
huhh.. where should i live now?
betul2 area kl.. or just nearest komuter....
see.. banyaknye bende aku kene buat keputusan..

keje makin banyaks...
lately aku sll balik kul 9 - 10 mlm..
pagi nk dtg keje punye la malasnyer..
penat tu bebb...
skang HP punye requirements makin betambah..
untuk Nokia Phase 2 ..ade 1++ sumthing position..
kene on board before april..
shell ade 70 lebih requirements,
recruiters tgl 2 org..
rakhi dah resign..
raju..(dh antar surat resign)..
tgl subbu n pugaz jerk..
jag byk ajar aku..
die nk train aku jadi recruiters le tu..
hohooo..bukan tak mo jags..
belum masenye..
bagi le aku experience utk screen cv yg hebat2 dulu..
..
hishh.. ni aku duk buang mase update blog ni pasal diorang ade meeting..
boleh la aku surfing..
kalo tak..tak sempat lerr aku nk update..

=) " LIFE IS GrEat... if you enjoy it.... "



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails