Thursday, March 30, 2006

hohoooo!!!!

aku ubah lagik layout blog aku..
sungguh ghajin kan??
bukan apa.. tetiba aku ghasa sangat seghabut bila nak bace entry tu...
biaq la kosong pun...
lagi pun skang ni aku tgh tak de mood nak belek cv..resume oghang..
tu yang make up blog tuh..
huhhh..last last pakai basic template jerk..
asal aku xde mood nk gheja nih..
aiyakk...
candidate baghu 2 org..
kalo sebulan 5 org candidate pun dh ok dah...
boss aku kata lagi 3 bulan nk promote aku..
gheheee.. jangan cakap saja tau..
cakap keling bukan leh pakai sangat...
tp skang ni die mcm suka laa tgk aku punya commitment ngn gheja..
cuma kekadang mood malas aku mai tu..
memang tak dapat nak tolong arr kan...
sume oghang ada mood malaih..
jangan duk tipu arr kalo sume oghang ghajin...
aku semangat nak caghi candidate weiii...
sesapa yang ada kengkawan in IT background..
Network.. Helpdesk.. Programmer.. apa saja laa..asalkan in IT background..
ghamai-ghamai laa fwd resume kat aku... kat mail nih..

4 comments:

nest said...

ep, ko agen pencarik keje ke?
ke ko HR?

eina said...

aku adalah HR la..merangkap RECRUITER.. ko background IT tak? meh la keje ngn SHELL ngn HP ni weih... =)..

DarkWan said...

Ehehe. Encik Lai Chong Haur sihat? Ehehehe.

eiNa said...

hehe... Lai ke? sehat saje die..die ar penyeri opis nih,,ade gak lawak jenaka die buat..kalo x..aku ari2 ngadap muka2 makhluk asing yg kejam..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails