Friday, March 31, 2006

what the heLL is DiS?!

bengang!! maghah!! menyampah!!!
kalo dah keling tuh keling jugak.. (sorry arr kalo ade keling memana tesesat bace blog aku nih..)
mula tu kata aku tak leh claim ERAS incentive ..sbb aku dlm team.. so aku akan dpt mcm derang dapat la.. kalo ikut ERAS aku nye incentive tgi laa kan..
tapi smalam makhluk 2 ekor tu menyakitkan hati aku..kate incentive tu kene share ngn derang plak. huh.. WHAT THE HELL IS THIS?~ pegi mamposs arr cammnieh.. cakap keling mmg tak leh pakai..peh tu duk buat muka toya kat aku.. aku macam nak je penampaq muka sekor2..
balik umah aku cite ngn kak long sume2.... after this kalo derang nk promote aku pun.. jgn haraplaa aku nk terima selagi tak de HITAM PUTIH atas kertas.. makin aku besungguh sungguh nak cari candidate..makin mcm2 hal derang buat... padan le recruiters sblm ni asik benti gheja ja.. ghupenye derang punye keje suke curi candidate org... yg si sekor lagi tu.. dah senior die tau laa ape nak buat kan.. aku yang junior ni je asik kene buli.. mentang arr aku baghu join 4 bulan..tapi smlm sbb aku dh tempered sgt ngn derang slamber je aku jawap ngn boss aku.. "thats why all the recruiters come n go easily..always resign..n watever...bcoz of this ..rite??".. FED UP!![emo nye aku ari nih...]
hahhh... benci... konon lepas ajak aku negotiate tu.. tanye plak bape umo aku.. konon ingat aku baghu 19-20 thn laa.. hah asal kalo aku nmpk mude pun?!! nak amik hati aku balik la tu..tak yah ckp pun aku tau arr.. ghamai dh ckp muke aku tak mcm umoq 25.. so.. ade masalah ke???

ingat pas dpt candidate nih.. ok la sket .. nk bebelanja ke ape ke kan.. ni lagi memeningkan kepala ade ar... mana nk start bayr kete lagi.. bayar loan lagi.. mak abah lagi.. hehhh.. patut laa org ckp makin gaji banyak makin duit tak cukup... camni tak yah keje la kot eik.. cukup la kut duit.. boleh macam tu??!!!
hehh.... aku sngat geram nih.. ntah.. ghase cam nk hempuk2 je..ape2 yg patut.. tak de ke sesapa nk bagi punching beg kat aku.. as aku leh buat sesuatu kat punching beg tu pun aku dah rase lega dah.....................................

5 comments:

DarkWan said...

Ehehe tau takpe. Kalaulah orang Cyber tahu apa yg terjadi kat HP Tower. Muahahahaha

eiNa said...

uit darkwan!
adekah ko slh seorang yg berada di HP??? hahhh... sape TL ko?ape name ko?leh aku siasat lg neh...

DarkWan said...

Ya betul. Muahaha. TL gwe Philip Pang. Name gwe Edwin Van Der DarkWan :p

Ko kalo senang tolong aku ah setelkan claim insurans aku. Eksiden bulan Oktober 2005. Aku dah failkan claim kat ING melalui company tapi dua kali dia pulangkan balik borang claim tu. Dia kata medication detail dlm bil tak lengkap. Takhalnya, aku bg segala apa yang pihak hospital beri kat aku.

Krkrkrkrkrkrkr.

p/s: aku tak sanggup nak MyEras. tak sanggup buddy aku merasa penderitaan kami :(

eiNa said...

ye ke.. insuran besa la beb.. lembab... nak2 pulak yg handle ING tu Hirda tgh cuti nk besalin...lagi pending arr sume2 nyer... ko mmg seorang kawan yg baek.. sgt concern ngn kekawan...penderitaan ape lg korang kat HP nunnn.. meh arr cite ngn aku..aku pun kene move out next month...area2 menara Halim Punya gak ar..

JHaZKiTaRo said...

Hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails