Tuesday, April 04, 2006

gheee... =)

1st April...
sumthing yg aku idamkan satu masa dulu dah jadi kenyataan...
ingat lagi..memula dulu salah satu kete idaman aku ialah GTi...
now.. i can drive it.. even bukan GTi.. tp seangkatan ngn GTi jugak la...
boleh la utk aku pi sana sini.. pi gheja yg pentingnya...balik kampung...
ehh tapi kalo balik kampung nnt pening plak.. nk bawak balik gheta sapa eihh...
Gheta hijau kaa gheta satria...(gheta yang sep minyak ke gheta yg selesa long distant)..
hee.. nnt nak balik kampung kta cabut undi eikk .. :p
ahad ptg betolak balik KL plak..
ngn sakit kepala nyer...yg mula2 bekobar nk drive sendirik tetibe kensel...jadiknya soghang je la yg drebanyer...

minggu ni tak dak semangat waja langsung aku nk tgk cv org, byk yg aku received... tp sume aku fwd kat org lain.. aku dh malashh.. buat apa aku penat2 caghi kalo x dpt apa?! betul tak?? baik aku buat keje2 yg mmg aku kene buat.. mmg la rugi.. sbb tak leh nk improvekan diri.. tp kalo asik kene naya jerk.. malehh la jugak.. aku nk tgk bulan 5 or bulan 6 nih derang buat tak ape yg dah dijanjikan.. atau hanya "janji-janji manismu.. "... tak de mood nye.. =(
bila pk balik yg nk kene move out nnt lagik laa aku tak semangat.. jauhh tuuuuuuuuuuu........ Kajang - Bukit Damansara .. bapa km arhh? kalo skang aku kuar umah kul 9 pagi.. nnt kat sana aku nk kena kuaq pukul berapa arr?? Nak pindah ke arr?Nak duk mana ar?? Nak tinggal mana arrr?? Ingat ke jalan nak p Bukit Damansara tu arr?? aku dah la tak terror drive lagi arr??
banyaknyaa soalan aku arrr??!!

tak maoo arr ingat yang tak besh.... lama.. aku x mengepos gambo dlm blog kan... smlm masa Gangga dtg set server, aku suh die authorized kan utk install ensepon pc manager aku.. heee.. so skang aku dh transfer gambaq dlm ensepon masuk dlm pc..besh2...lepas ni aku nk buh lagu2 plak.. heeee..mcm ni tak jadi gheja la nmpknye..duk curi tulang ayam jerk...

------ antara gambaq2 yang ada dalam ensepon -----

Free Image Hosting at ImageShack.us

gheta bughuk ja.... tak mampu nak beli gheta baghu... .

Free Image Hosting at ImageShack.us ensepon.. jumpa kat Dataran Putrajaya ...

Free Image Hosting at ImageShack.us

Reren ngan Babe tunggang langgang..

Free Image Hosting at ImageShack.us

budak mana nih..... ;)

Free Image Hosting at ImageShack.us afiq otomen....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails