Monday, April 24, 2006

gloomy..cloudy...RaiNBoW... =)

yeshh.. =)
dunno what to say...
cuma terasa sangat seronott...
sangat.. bangat... extreme....
HOHOOO....MAKCIK KAYOOOOO...
gulppp..kalo laa aku dah join lama sure aku lagi kayoo...
apa pun..aku sangat bersyukur..
aku suke keje aku skang..
even kekadang mcm tensen je..tp mana ada gheja x tension kan?
makcik jaga toilet pun kekadang tension..org masuk terus cam tu je..xbayar tandas masuk wat muka slamber jerkk...huhuu..
so "tension" is normal... cumanya kena la pepandai handle..

smenjak 3 ari lepas..pewut aku still terasaa..
aku kne food poisoning arr.. =(
sungguh kejam org yg telah meracun makanan aku tu...
mcm seghik pun ada jugakkk nk mkn koteau goreng kat kedai N (teminal cyberjaya)
ermm tp koteau dia sedap arr...

setiap ari isnin je soma org tanya..
how's ur weekend?
ko buat pe weekend aari tu?
mak aku pun tanya.."hang buat apa aghi ni" (sms ari ahad tu laa..)
apa lagi nk buat weekend.. ermm sndiri mau ingat laa kann.. dah nama pun weekend...
kalo boleh hari2 aku nak hari weekend...sbb weekend sangat seronot.. =)

btw..
wat kengkawan yang nak sambut besday minggu nih...
emi (25.04.06).. eppi besday in advance.. --> aku nk pizza domino plak weihh.. bile lagi nak belanja aku...
yanie(26.04.06)..eppi besday in advance jugakk..-->nnt besday ko aku wish sekali lagi..ko nak adiah keR??ermm.. "nanti ko kawen aku kasik adiah eik"(pinjam kata2 ko mase 1 feb dulu..) mueheheheeh..

ape pun... all the besh everybody.. semoga bahagiaaaaaa sokmo...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails