Tuesday, April 18, 2006

[hati ini dilanda tsunami]

.....last nite...
balik dr opis ...
letihnya...keje bukan teruk pun...sekadar duduk mengadap pc..
bukan kena panjat craine ka..
bukan kena pasang hoist ka..
tapi penat aku mengalahkan org yg gheja berat..
tapi dah time nak balik tu la baru aku sibuk..
mana ngn report HP utk Nokia Phase 2 skang makin complicated..
aku ghasa jags pun dah tak tahan preassure ngn pakcik steve piranha tu..
last week jags ckp ngn aku..
dia dah tak leh tahan lagi dah..
dia ghasa nak absconding jaa..
aku suh dia amik cuti..p vacation ke..
ape ke.. pi relakskan otak die yg penat tu...
die kate steve tak kan bagi punya...
so cara terbaik dia nak lari balik india laa..
kesian gak aku kat dia...
requirement melambak..
recruiters ada 2 org ja..
homy asik push suh cari candidate..
vaidy bising2 candidate tak berkualiti..
jags preassure...
sisa2 tekanan dari jags tempias gak kat aku...
haih la.. ingat balik umah leh la mereleasekan tension..
leh lepak2..borak2..makan2...
ermmm tapi keadaan x mengizinkan..
as aku paham mmg keja "dia" kena standby..
malas la nk cr pasal..
tu pun kre bagus sbb tak gheja shift..
tak kena out station..tapi as human being..xpenah puas hati dgn apa yg kita ada.. =(
dah xjadi kuar makan..its ok la..aku x mrh sgtpun ekceli..
tapi aku jadi marah ..marah sbb tepon aku dah tak dak kredit.. =(
stakat nak sms tu boleh la 5 kali sms lagi..tapi x memuaskan hati arr..
mesti nak dgr sogha.. adat arr kan....
aku setuju ngn ko yanie.. [rama2 di sekitar diri]..
pempuan tak memerlukan emas permata..intan berlian suma tuuu..
cukupla dgn sekadar sms yang 1sen/sms...call yang 30sen/60saat..(yang kadang cakap tak sampai 60 saat punn...)
ermm..pagi ni awal gile aku smpai opis..
kul 8.45am..
kak long drive.. sbb ada staff dr emerio singapore nk dtg...
so tak leh laa ktorang smpai opis lambat..
apa lak dia ckp nnt..dia tu dah laa dr HQ singapore..
burukla pulak reputasion emerio msia nnt...
ntah laa... aku smpai je opis..
bukan aku buat apa pun lagi..
cari lagu...download lagu..
belek friendster...belek blog kawan2...
updet blog sendiri...
haihhhh..... (sighhhhhhh...)
** semoga hari ni lebih baik dari semalam**

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails