Friday, April 28, 2006

jumaat yang suram...

ermm..
pagi tadi kene maghah...
huwaaaaaaaaaaaa...bukan la kene maghah bebetui sangat..
cuma teguran utk kebaikan dlm kerjaya..
chewahh (sedapkan hati sendiri..)
Jag tak marah aku...
sbb semalam Jag dh buat "luahan perasaan dia"..
kesian gak aku ngan dia...
tp tak boleh salahkan pakcik uban tu jugak..
aku kene marah sbb ERAS tu arr..
ekceli bukan marah..
teguran yang membina.. yang caranya sangat sinis..
hurmm.. sedeh jugak la tapi...
tgh ari pun kene marah jugak..
sbbnyer.. aku ter call satu nombor phone yang aku tak kenal..n lupa sape tuan punya no..
call sbb nk tau sapa.. then i realized that phone number .. number yg "dilarang"
bukan org sengaja..sbb mmg tak ingat sape punya number tuh..
jangan arr marah org..kalo derang cakap apa2 pasal awak pun orang tak kan amik pusing..
kenapa derang nak kacau kita lagi...sedangkan derang sendiri ada live sendiri..buat apa lagi derang nak cari pasal ngn kita lagi.. tapi kalo derang still call awak..derang call jugak orang..sms awak.. sms jugak orang.. orang tak takut utk face ngn derang...cumanya org tak faham kenapa derang masih nk kacau awk.. kalao derang bahagia ke tak bahagia ke... kenapa masih perlu untuk kacau hidup orang lain..dan kenapa nak menyusahkan orang lain...
pas lunch...emrmmm..
jags tolong backup aku..
aku tulis mail kat myHR, kat Lai, kat Gheeta..mintk derang nye advice..
then aku ym jags...
nasib la jags memahami aku...tapi bile pikirkan yang jags tak kan lama disini..
sedih plak aku..
aku nih dah la sensitip bab2 nak say good bye nih...

hope this weekend dpat menggumbirakan hati aku..
weekend bersama haiwan..
sabtu nk p zoo tgk khairil ngn kiran mandi hyppo..heheee
ahad nk p tgk horse jumping kat stadium putra...dpt tiket free....

- curi masa sendiri utk meluah kan perasaan adalah cara terbaik untuk mereleasekan tension... -

4 comments:

DarkWan said...

cara terbaik ko utk lepaskan tensen ketika kerja adalah dg YM aku. mcm aku tak tau je tektik keji ko tu.

ho ho ho.

eiNa said...

hee...tau tak perrrr..
huii huii..stand by ler baju hawaii kat aku same..kate nak same malam tuu..

DarkWan said...

standby?

dapat triple eh? boleh claim eh?

warkaka warkaka .. kejinya aku ..

eiNa said...

tak kompem lagikk laaa.. aku atas pagar.. masih membaca AKTA PERKERJAAN DAN UNDANG-UNDANG BURUH MALAYSIA "AKTA 1955"... kalo dpt triple aku banje ko depan menara Halim Punya eikk... :P~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails