Monday, May 01, 2006

HaRi PeKeRj@ yang KENA KERJA!!

haihh.. too bad for me.. =(
ade ke 1 may disuruh bekerja?
aku nak report kat pejabat buruh arr cam nih..
tapi apakan daya,aku tak mampu untuk buat sedemikian..
sonoknye kalo dpt bemalas-malas..baring2 kat umah..
sbb dua hari lepas sangat meletihkan..
sabtu lepas aku buat lawatan sambil belajar ke ZOO NEGARA!!
ghehee.. almost 20 years aku tak jejakkan kaki ke sana..
peh tu ni baru melawat pulak..
hooo... sangat beshhh... :D

Free Image Hosting at ImageShack.us
perjalanan bermula......kena la ade tiket dulu.. utk yg tatau berape harga masuk zoo negara..harga tiket hanyalah spoloh hengget..kalo xde tempat nk melawat...rase bosan2 jejalan tgk wayang.. boleh la ke zoo negara..menghayati keindahan alam sekitar.. lihat flora dan fauna disana..persekitaran yang masih terpelihara dan akan terpelihara..insyaallahhh....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us ... destinasi-destinasi yang dikunjungi...dengan berpandukan map yang di amik... maka bermulalahh berjalan-jalan di dalam zoo negara...

dr check point ke check point..bukan check point ape pun sangat...cam ade pehentian-pehentian tetentu la... memacam haiwan lahh ada..
orang utan...penguin...zirafah..gajah..macam-macam ada....

antara tempat-tempat yang sempat di"snap"..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.. PeaCe to my fWeN =) heee..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us merenung masa depan di hadapan pemandangan menarik...punya banyak pemandanga, tong sampah jugak nak eik...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us ...hooo... awak ape khabar??enche Camel?saya gembira dapat berjumpa dengan awak...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us ... menghayati pemandangan yang indah... (^_^)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us besaqnye GaJahhhh..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us letih dah jejalan....rehat seketika...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails