Monday, June 05, 2006

saya malas nak update laa...

banyak citer nk update nih..
tapi saya ada masalah besar...iaitu... saya sangat malashh nak update..

hurmm.. last week bz gile aku..bukan "buat-buat" bz...
tapi mmg aku bz...

byk ativiti aku yg beshh tak sempat nk update...
aku attend dinner emerio .. ngn tema Hawaii...
hahaaa... 3-4 hari pk baju ape nk pakai time tuu..
last2 TERshort listed utk best dresser... gheheee..
cam tak caye jerk.. aku pun bukan pandai dress up sangat pun..
setakat pakai skirt pario.. ngn tshirt tulis Hulla Beb!!.. aku tesenarai..
dh ter dlm list tu bukan derang senang2 nk bg menang kan..
so we need to do sumthing STUPID!!! kene cat walk ngn kene nari..
couple aku mase tu.. en. razak.. (org HP) ..heks.... time cat walk ok ler..
jalan pegang tangan... siap hayun2 tangan gitu...peh tu..time nari..
tunggu muzik on.. sekali aku kene dangdut inul maa...
rase cm nk nangishhhh...hentam gelek je la...
lantak p la...time tu aku rase tebal gile muke....
tp seriezly mmg aku enjoy that time... tak gitu Darkwan??siap joget lambak mcm ikan pari menari-nari... hurmmm.... letih senyum sesowang...

so this week aku kembali ke damansara... =(
kembali pk mana nak parking..
kembali pk nk makan kat mana..
kembali pk jem ke tak??

this weekend... really- really - really- really.. .. enjoy wth my love... =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails