Tuesday, June 27, 2006

...... sedehhh ke gembira ??? ....

hahh.. ari ni aku x sibukk..suke..
kalo x mmg x senang duduk..
tapi ekceli aku susah hati...
sedehh....

hurmm dah sengah tahun dlm 2006 nih..
ape yang aku ade?
ape aku buat?
ape aku dapat?
life goes on....
ari ni last day boss aku.. sedehh gak aku..bukan sedeh gak..
mmg aku sedeyy.. mase salam2 aku tak pandang pun muka dia..
aku ni kan jenih yang sensitip..
elok die blah je aku pun begenang je air mate..
aku duk kaver ngn chatting jer..
aku kengkonon mcm bz...
hishh.. ni baghu bepisah ngn boss..bukan ada perasaan pun,
hurmm tapi tu la...
setiap pertemuan ade perpisahan...
setiap perpisahan ada hikmahnya...
sabar je la..sume tu adelah dugaan...
tapi sbb dia yang amik aku keje..
die yang ajar aku recruitement camane...
dulu aku mmg bengang ngn dia..
tp bile die nk benti .. org petame die bitau aku.. 3 bulan awal..then die cite ngn kak long.. die cite ngn suma orang..pastu mase aku kene mrh ngn steve (pasal ERAS n Shell closing ) org petame aku ngadu ..aku ngadu kat dia.. peh tu balik umah baru aku ngadu kat kak long..
aku dh anggap dia macam boss yang sangat friendly..
aku rase susah utk dpt boss yang macam tu!!nak nak kat kampeni india.. kampeni yang pilih orang2 mereka sendiri.. kampeni yang pilih kasih,huhh!!!
aku dh pesan.. aku akan tgu 2 bulan je lepas die blah.. kalo boss baru tu ok.. insyallah aku betahan, tapi kalo boss baru ni macam ^*%^*%* mmg aku blah lagi cepat.. skang pon aku tgh usyar2...

hehh.. lupekan kisah keje..
ingat bende yang besh2.. baru la tak sedeh... kan?!!
ingat nak balik sp la...yeayy.. !!
malam ni balik kampungg...huhuuuu..
cepat laaaaaaaa......... balik ngn WHH281 =)
tapi balik sini balik ngn bash...
aku cuti smpai senin ni..
huhh..
sedeyy lagiiii
cemana nihh... aku ni mmg lemah bab2 tinggal kene tinggal.. atau meninggalkan...
lomahh hehh eden..
tapi ni kire cam dah okey sket la bila buat luahan perasaan mcm ni..

------- pertemuan dan perpisahan adalah lumrah di dalam kehidupan---------

layan lagu demi waktu (ungu)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails