Monday, June 26, 2006

weekend yang BeSh!!!

Saturday

0730: woke up.. layan tdo sket lagi..

0930: besiap sedie ke office

1000 - 1230: at PNB Damansara Office.

1430 - 1900: Midvalley ....

- sesampai di MidValley.. gi GSC.. tengok tiket utk Fast n Furious (Tokyo Drift).. dpt le tiket tu utk show kul 4 sengah..walaupun seat agak depan.. tp kire still ok la. sambil nk tgu masuk movie tu gi le jejalan pusing midvalley... lame gak rasenye aku x pi jejalan kat midvalley..enche aku asik tejumpe kengkawan die je.. ghamai sungguh kawan ehh.. p mana pun ada je kengkawan dia.... 4 me Tokyo Drift is not too bad...beh gak sebenarnye..tp lagi beshh Too Fast n Too Furious.. sbb ade sape mamat yg ensem tu??Paul Walker kot.. x hengat nama.....

abih tgk movie dh tatau nk gi mane.. tp ekceli aku dh plan dah.. tp still mcm kompius nak pegi ke x...plann aku nk tgk Konsert KRU Live n Kickin... tp masalahnye..ktorang tatau mane padang Merbok tuh...tp aku mcm nak sangat tengok KRU kan.. so kitorang gi arr "study" kat MPH.. tgk KL Map.. heeee.... slamber je tgk MAP kat situ....mcm pelancong jerk rase...dpt info sket2 dr kak lang n kak long aku.. jugak abg2 ipaq aku...kitorang gamble je pi.. agak malang nasib aku ngn enche sbb mase nk cari parking kete kat midvalley tu.. tekompius la plak.. mase park tu dh ingat kat H.. tp aku xsure H beghapa.. hee..lagi pun mase nk cr keta tu dh ade niat tak bape baik kot..sbb tu kiterang sesat.. lenguh gak laaa kaki aku jalan2 dlm parking lot tuu... =D lawakkk..lawakkk....

2000- 0130(Sunday) : hoooooooo.. aku dh berada di Padang Merbok... mak aii.. bleh tahan ramai orangnyer... memula aku mcm nk marah jugakk.. sbb jauh nyee nk kene jalan.. ngn kaki aku yg lenguh dh (sape suh pakai high heel lagi ...padan muka diri sendiri...) tapi sbb KRU beshh kan, sbb aku yg nak tengok kan.. aku buat2 la tak marah.. danjugak sbb enche yang sangat sayang kat aku kan...ikut je ape aku nak....tapiiii jejak jerr kaki kat rumput tuu... EIYARKHHHHHHHHH!!!!! ghasa macam bepijak didalam "sawah bendang".. seb baik jugakk aku ni jenis yang slamber...hentam je la jalan...dengan kaki yg penuh lumpur... time balik slamber je aku basuh kaki n kasut aku dlm lopak air..heeee.. konsert bejalan dengan lancar dan beshh.. aku suke tgk Spider nye performance.. behh gila... Adam, Elite, Phyne Ballers..Linda n Diana, Dr Kronik.. sume yg bwh KRU production aku rase buat performance mlm tuuu...nyanyii punya nyanyi..konsert punye konsert kul 12sengah baru aku balik...singgah tmpat food court kt kajang..mkn char kuea tiau... balik.. basuh kaki terus ZZzZZZzzzzz

Sunday

0900 - 1030 : bangun tdo...wat keje umah...basuh kete....basuh kasut kene lumpur konsert...

1230-1700 : Mines... Alamanda.... Putrajaya...

2000- 2300 : Dataran SHah Alam...lepak ngn Wa ngn Maya....dan juga enche..

haihhhhhhhhhh..weekend yang sangat penat tetapi BESH!!

=)

** aku baru je menyelamatkan kete aku dr di saman oleh polis utk kali ke 2..hopefully kete aku selamat hendaknye hingga ke petang.. =( **

3 comments:

cikYanie said...

awat dtg putrajaya tak inform aku?
ank sombong naaaaaaaa..
malaih kwn aa mcm ni
:P

darkwan said...

Weekend aku pegi belumba kat Shah Alam. Besh juga la. Pegi juga Alamanda petang lepas racing beli ape ek dah lupa sebab sangat letih. Oh, aku beli penyangkut baju la. Ha ha ha.

Dah. Kalo nk tengok DarkWan Salo pegi sini - http://darkwan.fotopages.com.

Ako besh (TM)

eiNa said...

heee.. belumba kat shah alam naik kete kecik eik? stakat nk beli penyangkut baju kat shah alam pun belambak la wess... :P~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails