Thursday, August 03, 2006

membakar diri

heheee... yo yokkk OOooo jer tajuk nih..
tapi series tuu...bukan aku nk bunuh dirii...
bukan jugak aku nak menyiksa diri..
tapi ini adalah kemalangan kecil...
heheee...
cite die gni..
skang ni memalam aku suka pasang lilin kecik yang wangi tuu..
peh tu..tetiba malam semalam..
tah cemana tahh leh tebakaq lilin yg dlm bekas tu..api bleh tahan laa besaqnyaaa..
aku ni penat laa tiup nk padamm..tapi mana nk padamkan..
aku takut kena majalah2 yg kt ujung katil tuu...aku pun taghikkk bekas lilin tuuu..
lpas tuu api padam arr...tapi aku tgk ibu jari kiri aku melecur...
huwaaa.....sakittt sangat..
buh minyak gamat laa..buh french oil la..
pas tu aku bitauu kat bushukkk aku..mlm tuu jugakk DIA mai..walaupun dia tgh ada gheja...
sampai umah kak long dkat kul 11mlm daahh...then DIA bawak aku p klinik 24 jam kat seksyen 4tambahan bangi...
masuk emergency room lagi...
kena gelak ngn kakak misi tuu..pas tu doctor tu kedekut ubat plak...
apaa punya doctor laaa.....
dapat Mc satu aghi..kebetulan ari yang aku mc tu adalah hari Harish Nim, CEO mai melawat emerio ngn ada meeting kat HP...nasibb laa kalo die cari aku..sbb bulan lepas aku telah menjadi "isu" dalam emerio nihhh....(tp aku rasaa dia xcaghii laa kannn...)
ari ni mai gheja dgn ibu jari bebungkus...heheee....
betul kata org2 tua..
api..kecil-kecil jadi kawan...besar-besar jadi lawan...
hurmmm...
ngan kejadian nih..aku yakin...aku pasti..sangat-sangat ...
yang "DIA sangat menyayangi dan mencintai aku"....
=)

1 comment:

DarkWan said...

ape bukti sayang?
>> amek kapak belah la dada.

ehe. no .. no .. no. tak releven.

amek la lilin bakar la ibu jari.

warkaka warkaka warkaka *maka berlari lari aku la Wahahahahaha Lari (TM)* (",)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails