Wednesday, September 27, 2006

xde title..

quote for the day:

ATTITUDE is a little thing that makes a big difference

rutin biasa di opish kembali seperti biasa.. baru due hari aku bersenang-senang.. dah sibuk plak...sabo je la.. dah name pun keje...mencari rezeki... xkan la dtg nk goyang kaki pas tu nkamik gaji pulakkan?tu name die makan gaji bute...(aku penah gak makan gaji bute mase kat MAS dulu)...bersyukur la dgn ape yg kte ada sekarang ni wahai cik norazlina... jangan asik nak merungut jer...

life....kekadang aku rase sunyi..sunyi bile aku rindukan kehidupan besama kengkawan...kengkawan di KMK..mase bulan puase lepak kat Melawis...sementara tgu waktu bebuke puase..kecoh mcm kat pasar....pegi PARAM = pasar ramadhan naik kancil 8 orang satu kete..aku pun xsure mcm mane leh sumbat smpai 8 org dlm tu...tp sbb sume nak p...sumbat la jugakk..sesak x sesak....janji semua dpt pi....sahur beramai-ramai..masak begilir-gilir..waaaa...miss dat time so much..masuk pulak kolej...hurmmm life aku mase kt kolej agak menyuramkan ekceli...byk maselah time tuu...dgn sindrom kemurungannye..dgn xde duitnye..(loan mara lmbt gile...)thanx so much to all my dearest friend..n give me a good support smpai akhirnye aku berjaye jugak aku habiskan degree aku tu...hurmmm...miss u all so much lorr....semuanya berkat kesabaran dan ketabahan kta semua...pokok pangkalnya sabar aja dong....

mase datang dan pergi....kte tak leh nak stopkan mase sesuke hati...kesimpulannyer..hargailah setiap masa yang ada bersama orang di sekeliling kte.. whatever..whoever... orang yg kte sayang ke..kawan2 kte ke... musuh kte ke...kucing yg kte slalu sepak ke...sbb satu mase nnt kte akan rase rinduu sangat pade semua2 tu...

2 comments:

cikYanie said...

ai..
aku pun rindu zaman bersuke ria itu
terign lah naik moto ngan ko wei
:D

eina said...

ha ahh kan?!!
=)
pegi PARAM time nk bebuke sgt2 dah... heehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails