Monday, May 22, 2006

bz sangat ke saya nih??

hurm... bz ke saya sekarang ni?
ntah laa. nak kata bz...tak le bz sangat pun..
cuma nye...email still not functioning..
ssh lerr nk communicate ngn team aku..
team aku sume duk CJ lagi..
aku??
sejap damansara...sejap CJ..
but me preffer at CJ laa..
nk dtg damansara...pepagi dh pening pala..
mane aku nk parking kete ari nih...
kene saman x nnt?nk parking berbayar..erkk...xsanggup edennn...
melampau gile bayaran..
haduihhh laaa...beginilahh nasib kuuu....

weekend?
xde laa yanie..
aku xpi memana pun arr...
Mint bz arr..minggu lepas ..seminggu tak jumpa langsung tauuu.. :P~
senin...
selasa..
rabu..
khamis..
jumaat..
sabtu...(aaaaa..sabtu malam baghu date ooo..)
paling lama kan ab.. awak?heee.... =D
ahad..
janji nak breakfast sesamaa...
tapi.. :((
saghi aghitu aku meghajuk..bebai...
waktu mkn mlm pun ntah apa2 je ghasa...sbb tgh meghajuk...
kat umahh...sblm keluaq dh prepare dah..
soalan yg akan ditanya dn mmg dia tanya.. jawapan planning aku..dan jawapan sebenar aku..:
Q: syg dh mkn?
A (planning): dahh..
A(given): blom.. (dh mmg aku blum makan..)

Q: nk makan apa?
A(planning): PiZZa..domino pizaa..janji ari tu nk bawak org mkn kt domino..
A(given): ikut suka ar...

sbb jwpn aku ikut suka ar..destinasi nyaaa.. Perantau..(dlm hati..dh agak dah,mesti bawak mkn kt kedai ni..nk amik hati org la.. sbb org suka mkn tom yan kan...tp sbb nk meghajuk lagi....aku pun diam laa lagi...dan lagi...dan lagi...)org suh order pun xmo ...jual mahall la katakan...hahaaa...aku jugak yg sakit hati sebenaqnya...

as makanan dh smpai..mkn je la..dh org tlk cedukkan lauk...kopekkan udang...layanan 1st class lagi tauuu..tpnye..aku ttp geram lagi tauuu...
arkkkkkkhhhh..... sangat sangat geram dn marah tauu...mcm bengang sangat arhh..(maybe sbb mood yg sediakala ada untuk aku disetiap bulan kott...)abih makan..jejalan cari pasal la plak..
mmg cari pasal pun!!!
ntah angin ape yg dtg kat aku..
bebaiii gilaaa....siap cam ade rase nk sepak2...nk tumbuk2...nk cubit2...cubit mmg sll dh kena puunnn...ntah ar... ghasa cm nk gaduh jer... yang awk pun melayan je oghang eikk.. :P~
sekali bila tgk muka awk kan rase cm nk nangishh...tp tengok sekali lg cam geram sgt arh...
heeee...skang ni bila ingat balik ..
muka mcm panas2 gituu...macam ade kale2 pink gituu...
malu i tauuu.. =P~.. iskkhh... mmg malu laa...malu...sangat malu...
mcm nk sorok muke... jgn ejek org pasal ni tauu awk...
at laastt mood aku pun ok laa balik...
n everything iz fine... =)
hee.... smpai skang aku tesenyum bila ingat kejadian meghajuk dlm kete smlman...

Tuesday, May 09, 2006

hahh 2kg..?!!

naik lagi?!
2 kg lagi?!
erkhh..!!!!
pagi tadi geetha dengan happy nyer... cakap... " i gembira hari ni... i turun 2kg..."
kak long pagi tadi cakap.." haaahaaa.. chik..aku dah turun 4 kg slpas 11 hari..."
aiyakkk.. BUT ME?!
huhhh naik 2 kg maa...
patut arr jeans aku dah makin ketat..
jeans diesel yg saiz s tu dh sendat sket kat peha ngn kat "tuttt"(sencored)
jeans hipster yang kak as bagi tu pun dah ketat kat peha ngn kak "tuttt"
jeans BUM favourite aku masa kat UTM dulu pun dah tak leh masuk...
jeans Half aku ngam ngam jer masuk...
jeans Lady Like.. cutting pempuan.. tak perasan sangat arr..
skang tinggal jeans diesel lagi 2... tambah tolak jeans lain2.. kiranya..
ada laa 4 lai jeans yang masih boleh dipakai...
adakah ini menandakan yang saya bertambah geMuK??
ouhh.. katakan tidak....!!!!
tapi itulah kenyataannya..
berat saya bertambah sebanyak 2kg..dan menjadi 45kg..
maka.. dengan ini saya amat nekad.. tekad.. penuh bersemangat untuk me"maintain" kan dengan kadar berat ini..
sesungguhnya keadaan ini amatlah merisaukan saya...
haihh... xper.. still dalam kategori "slim shaddy" lagi....
whatever.... as long as i'm proud to be my self...

Monday, May 08, 2006

shedeh arr....

huwaaaaaaaa........ :((
ghantai tangan aku ilang lagi....
ari tu ilang kat subang parade..ni aku tak tau ilang kat ner
hopefully ade kat umah..
tapi pagi td ada jer..
aku rase mcm aku pakai je pagi tadii..
huhwaaaaaaaaaaaaa...
kehilangan yang amat dirasai...
rantai tangan mak aku kasi..
dia dh btau dulu..
"ni last mak bagi..pas ni kalo ilang gak..
ank beli sendiri..."
huhwaaaaaaaaaaaaaaaaaa :((
shedehhhh .. sangat shedehhh...
huhhh... apa laa malangnyerr

weekend?
asal isnin je nk cite weekend..
weekend lepas aku xde wat ape2 sangat arr...
jalan-jalan cari pasal kat menara Halim Parjo (Cemana ko pronounce darkwan??)
peh tu pi 1 utama..peh tu pi uptown
ahad...
ahad tu aku p shopping kat tesco..
erkk..
saya tak dak mood nak bercerita laa... sbb rantai tangan saya ilang
=(

Monday, May 01, 2006

HaRi PeKeRj@ yang KENA KERJA!!

haihh.. too bad for me.. =(
ade ke 1 may disuruh bekerja?
aku nak report kat pejabat buruh arr cam nih..
tapi apakan daya,aku tak mampu untuk buat sedemikian..
sonoknye kalo dpt bemalas-malas..baring2 kat umah..
sbb dua hari lepas sangat meletihkan..
sabtu lepas aku buat lawatan sambil belajar ke ZOO NEGARA!!
ghehee.. almost 20 years aku tak jejakkan kaki ke sana..
peh tu ni baru melawat pulak..
hooo... sangat beshhh... :D

Free Image Hosting at ImageShack.us
perjalanan bermula......kena la ade tiket dulu.. utk yg tatau berape harga masuk zoo negara..harga tiket hanyalah spoloh hengget..kalo xde tempat nk melawat...rase bosan2 jejalan tgk wayang.. boleh la ke zoo negara..menghayati keindahan alam sekitar.. lihat flora dan fauna disana..persekitaran yang masih terpelihara dan akan terpelihara..insyaallahhh....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us ... destinasi-destinasi yang dikunjungi...dengan berpandukan map yang di amik... maka bermulalahh berjalan-jalan di dalam zoo negara...

dr check point ke check point..bukan check point ape pun sangat...cam ade pehentian-pehentian tetentu la... memacam haiwan lahh ada..
orang utan...penguin...zirafah..gajah..macam-macam ada....

antara tempat-tempat yang sempat di"snap"..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
.. PeaCe to my fWeN =) heee..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us merenung masa depan di hadapan pemandangan menarik...punya banyak pemandanga, tong sampah jugak nak eik...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us ...hooo... awak ape khabar??enche Camel?saya gembira dapat berjumpa dengan awak...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us ... menghayati pemandangan yang indah... (^_^)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us besaqnye GaJahhhh..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us letih dah jejalan....rehat seketika...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails