Friday, June 08, 2007

pheww!!!

yesterday nite.. was went 4 Pugal farewell party.. dinner at Chilis Bangsar Shopping Center..
memule mcm malas nk join with a whole team -Recruitement Team- but then memikirkan si Pugal 1 of my best buddy sbb die byk tlg aku jugak.. even sumtime kap lam ya nga mmg ade perangai busuk sket kan..
short cut kan cite pegi la jugak.. n sebenarnye tak menyesal sbb .
walau penat memusing-musing cari parking.. then mase nk naik ke ground floor.. w r in a same lift with Dato Michelle Yeoh!! pheww... She is very-very friendly.. and she hug me some more!!! bcoz i the only Malay among that group.. so macam aku local malaysian.. then my colleague frm other country.. n of coz she also Malaysian!!! but very rare at Malaysia...hurmm...so.. as a Hollywood star malaysia... of coz im proud of her.....



-me n Dato Michelle Yeoh-





heh....
this weekend..
-my plan is basuh che bu yang dah bebulan tak basuh....
-siapkan bekas hantaran ....
-pegi repair my heels.. yg bile bejalan bunyi "ketukk-ketakk" sgt kuat.. tapi aku syg sgt kasut tu...





hopefully!!!!!!


Ibbi boleh balik cepat mungkin..haihhhhhhhhhh miss him so much.. bile tgk gambar b baru nmpk mcm b dah gumok arr b!! suka!!! =)







12 comments:

menejer said...

peeewettt. peweeett.

"mai nem is bongek. hepi to mit yuh dato'"

herherherherher.

cik mazrah said...

"pegi repair my heels.. yg bile bejalan bunyi "ketukk-ketakk" sgt kuat.. tapi aku syg sgt kasut tu..."

eh, i got one too nak kena repair tumit dia. dah tinggal paku jek tu.dari last year nak g antar repair, tp tak antar2. ihihihi.. rajinsss la katekan...

a3LiNa said...

to menejer...
ellehh.. menejer dengki!!! bwekk.. =P


to cik mazrah..
lerh... asal xkasi jek kat i, nnt i leh tlg antakan same.. hiiiii.... ;)
i kan rajins... =)

sue said...

hi kak chik..mana dapat org punya blog add ?...hehehe thank pasal jenguk kami...

a3LiNa said...

hurmm.. ntah.. biasele jalan2 dlm ie.. then jumpe ur fotopages.. =)
cutenya anak sue..

sue said...

:-)

sue said...

:-)

tHeMiNt said...

...wooo, tak basuh cheBU ya, nak kena nih, sebab laa cheBU selalu demam, HARP...

...hah, kan elok pegi repair kasut yg masih boleh di pakai, baru boleh berjimat, ni asyik2 beli kasut baghu bila kasut lama dah ghosak, bweekkk...

...wooo, kata iBBi gumok ya, tgu la iBBi balik, iBBi jd tong derum, huhuu...

...darling, i'm coming back on 17th August so, pls pick up me at airport on the next date ya... =D

...siapa budak CHOMOT angkat tangan? hehee... =D

cik Selangsatu Meja said...

pasti dirimu sudah tidak mengalirkan air mata lagi kan??
hehehehe
yelah "abg dah pulang" hehe
boleh lah bulat besar2 kat kalendar ING ank tu
:D
:D

a3LiNa said...

hihikkss!!!

hari suke saye.. senyum sampai ke telinge nih!!!

muahhh..muahhhh..muahhhhhhh to all =)coz gimme gud support when im alone...

yeay!!! =)

cik selang satu meja.. pas ni.. korang dh tak dpt tgk aku nangish kt opis lagi dahh..huhuu!!!

to ibbi..
hehee...i will be on EL or MC for 2 days.. upss.. myhr is here.. pls keep it as confidential.. n dnt tell my boss..

yeahuuuuuuuuu!!!!!!!!

a3LiNa said...

upss.. !!!

b!!cuba cek lagi skali
"...darling, i'm coming back on 17th August so, pls pick up me at airport on the next date ya... =D"

Itu 17th AUGUST!!! r u SURE???
ERKK...

krkrkrkrr....

tHeMiNt said...

...silap la pulak, tolong tukar jap, 17th JUNE 2007...

harap maaf, kesalahan amat dikesali... heee =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails