Friday, July 27, 2007

time is running out!

yes.. may i help u?
this is like information counter..
anything u want to know.. please ask.. whatever we can assist.. we will help u!!!

huhuu...
entry di atas tak de kaitan yang idup, mahupun yang mati atau jugak dalam realiti...
bukan jugak niat untuk menyakitkan hati sesiapa...

preparation
1/ borang dah settle
2/ dah pun mendaftar di pejabat kadi -
3/ baju nikah - dah p fitting, but still not 100% siap.. die nak touch up lagi.. so far puas hati laa..
4/ pakej kt busana fitri - dah kansel utk kaler purple sebab kaler purple p amik kat bernard
5/ pakej bernard - pun tinggal nak p fitting jerk.. die kata p fitting lagi 3-4 hari sblm kenuri..
6/photographer - mase deal ngn cameraman tru email jek ngn sms.. tu pun kawan aku yang kenalkan... pun tru YM jerk.. sekali balik last weekend nak settle deposit.. pegi ngn b.. kuang- kuang-kuang... kawan sek dia... sama batch plak tuh.. huhuhhh.. besh2.. senang sket nak beposing .. xde la kekok sbb dah membe senighi...(aku kan friendly, eventhough baghu kenai separuh hari..terasa mcm aku pun sama sekolah ngn depa)
7/ kek dah order - aku malash jerk nak potong2 kek nih.. tp dah ada orang nak tlg sponsor..alhamdulillah,,
8/ hanimun -? uhukkuhkk.. akan di bawa kehadapan..
9/ kasut -? hehee.. masalah mencabar.. sbb kaki aku size 41/2.. susah beb nk dptkan kasut yg sepadan ngn kaki comel ku ini..
10/ dap dip duppp.... =P

lain2 hal..

keje
harini opis aku bertemakan India.. India , Melayu, Cina suma berpakaian ala2 India.. :P
temasuk le aku.. dengan sari nye.. hehee..ekceli 1st time aku pakai sari.. siap ngn nandre dia lagih..(dan terus tanggalkan nandre setelah mendpat tahu kebrukan die dlm islam) dah ler pakai tudung, gatai jugak nk pakai sari.. tp sporting arr beb.. bile lagi aku nk tunjuk gile.. pakai tudung pun still cun jugak dengan sari ..hehee.. (ayat bodek diri sendri).
tp (ade lagi tapinyer..) hurmm ekceli pakaian beragam ni adalah utk countdown 10th anniversary Emerio..
tp (lagi sekali)... maybe annual dinner tu pada bulan ramdhan.. yang mana aku berani potong jari tak kan ade org melayu akan dtg ke dinner tuh... kot ye pun.. hormatla bulan Ramadhan.. tapi sape la aku nk mengutarakan bende nih sume..even henjinear2 kat Hp pun byk dh btau aku hal nih.. bagus gak aku xjadi komuniti utk dinner tuh... awal2 aku dh leh plan tak pegi..
walhal byk lagi masa-time yang derang leh buat..


hurmm..
tu je la updet yg agak panjang stelah lama aku xupdet dengan detail aktiviti aku..
ahad nih besday ibbi.. hurmm...
baru nk 26th le cik abg bushuk aku tuh...
b!! selamat ari lahir.. =)

ps: gambar berpakaian sari eksklusif hanya di bulletin

7 comments:

an evening in krancip said...

no 10/ tu starting je. perkahwinan tu permulaan, bukan pengakhiran sebuah chenta.

semoga slamaaat la dari mula sampai akhir hayat oke. "Doaku dari kejauhan .."

123.. abc.. =) said...

amin...
doakan ku bahagia selalu..
:)

mazrah said...

=)

;)

>:D<

sue said...

k.chik kami nak tambah satu dulang ek...blh x blh kami dah beli pun...hahaha... sowie sgt2 kami x leh blk sp... tp cik & co akan blk... insya-Allah

jgn marah ek..jaga kesihatan baik2....nanti letih wooooooo mana nak kontrol cun, senyum, letih2...

dah jumpa kasut ke? hehehe sama kes..dulu pun masa saya payah tul nak cari kasut...kata kaki comel...cucu tok din :-)

kC said...

cik balik bila?
ok xpa..thank u la tambah bekas hantaran.. kena ejas bekas ar nih.. xnak bagi genap..

kasut.. ha ah.. akhirnya... =)
tuu laa..cucu tok din kaki suma comei...

emi said...

hmm..just want 2 inform..aku tak sure lg dpt g ke tak majlis ko nnt...aku maybe kena keje la..skrg aku kat utp,tronoh...ada projek kat sana..by 18hb ni nak kena siap...so,klu dpt dtg aku dtg ek...

mazrah said...

einaaaaaa...
buat la last entry sebelum melangkah masuk ke status baru.
erkss.. lagi 1,2,3 ... NEXT WEEK!!

PS emi... patut le lama sungguh tak nampak ko..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails