Monday, September 03, 2007

kehidupan yang baru..

hehee.. malas sungguh nk dtg keje skang ni,,,
apetah lagi nak memandu... apetah lagi nak buat keje, apetah lagi nak update blog....
ape nak jadi la dgn PUAN NORAZLINA nih...ecewahhh....

pertama kali aku dengar org panggl aku PUAN... waktu isi form Tesco Card... huh.. mcm nak gelak jugak la.. mase isi name tu.. org Tesco yang isikan.. aku just menjawap soklan2 aje..
Nama cik? Norazlina Haron.. Cik Ke PUAN? tanye pegawai bertugas dulu.. hurmm PUAN.. hehe.. smbil muka terase panas..dn dpt kubayangkan dah bertukar warna.. pink atau merah??
heheee..poyos laa i ni..

so.. setelah bertukar status nih ..aku xde la rase perubahan yg ketara sgt.. maybe sbb duk umah k.long lagi kut.. tapi mane leh tak rase perubahan kan? ofcoz la rase jugak.. minggu petama keje .. aku rajin la jugak iron baju cik abang aku tu... suh pakai kemeja... pastu seminggu je la.. berikutnya... die yang nk pakai t shirt.. so bukan slh aku la ka/ :P

minggu depan da puasa..adehla... selamat menjalani ibadah puasa.. =)

gambar kawin.. kt frenster dah ade.. kat fotopages pun dah ade.. mls nk upload bebanyak.. sbb org yg same je bace dn tengok.. gheheheee
aihhh laa... minggu depan dah nk posa.. jeng jeng... selamat berpuasa.. selamat menjalani ibadat

4 comments:

mazrah (cik) said...

berpuasa sebagai isteri dan ibu sementara yek tahun ni..

puan eina, sahur pepagi lebih afdhal tauuu...
:P

emi said...

ehem...sahur memasak ke?

a3lina said...

hehe.. masak le..
aku skang dh pandai masak tau emi.. :P

nnt aku msk aku jmput korang mkn kat umah aku nehh...

Kerancipun said...

adelah aku sangat curios dengan ayat terakher itu.

".. selamat menjalani ibadat"

ehem ... ehem .. it leaves me a BIGGGG question mark. keke.

bunuh setan ke? :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails