Monday, October 08, 2007

selamat hari raya...


kami dengan ini mengucapkan selamat hari raya dan berhati-hati di jalan raya.. semoga raya kita meriah tahun ini... =)







.. salams to all...
nak raya puas2 tahun nih.. wlaupun xposher.. :(
sbb thn depan dh beraye ber3 pulak..
huhuuu...

22 comments:

mazrah said...

selamat hari raya juge kepada kamu berdua..eh, bertiga..eh.. emm..

hihihi... ;)

nanti balik kampung, keful ye.

Drive safe, Ride safe, Walk safe.
Be safe.


last but never least, mintak maaf zahir & batin.

hepi raya!!!

emi said...

selamat hari raya kepada pn eina dan suami...

mohon ampun dan maaf...

aku rasa korg takde mslh gdh nak blk umah sape raya nnt...umah msg2 dkt je kan...

take care..

Edward Dop said...

wah, glam gitu di movie night (dapat hadiah misterius x).

aha, ucapan. selamat hari raya buat Demin sekeluarga (aku saje guna nama keluarga ala2 omputih).

saya akhiri ucapan ini dengan serangkap pantun.

tahun ni raya berdua,
tahun depan raya bertiga,
mana duit raya aku.

sekian pantun tiga kerat. masheh. o lupa. xjemput aku datang beraya ke. aa tu je.

aZLiNa said...

hehee..
selamat hari raya jugak kepada rakan2 yang sentiasa berada di sisi ku..

to mazrah..
terima kasih di atas pesanan anda.. kami akan patuhi.. =)

to emi..
masalah x besar laa.. tp masalah jugak sbb berebut nk bawak balik keter sape lak.. hehee...

to edward yg gelemer..
aku menang thumbdrive 4GB u know!!!!
huhuuu... aku aim dvd player ke.. rice cooker ke.. sekali dpt thubdrive kingston 4GB.. ok la.. dpt jugak sumthing dr nothing .. right...

mazrah said...

kenape berebut nak bawak balik kete sape?

*saje jek tanye sebab nak letak komen lg.

DarkWan said...

ha-ah. nak tanya soalan serupa mcm mazrah jugak

*sbrnya nk bykkan komen je kan mazrah

a3lina said...

wahh kamu berdua nih!!
berpakat yer..
bagus-bagus.. hari raya bermaaf-maafan...

:P

a3lina said...

saja buat entry lain2 lagi..

berebut nak bawak balik keter sape sbb masing2 nak bawak balik kete masing2..
saje jer nk meriah kan suasana hari raya.. hehehe..

* yeayy!! komen dh byk.. bwekk bwekk...

mazrah said...

eh eina.. mana ada kami bermaaf-maafan? ada ke darkwan? (sambil scroll check komen2 kat atas) :P :P

err,kenape dua-dua nak bawak kete dua-dua? kenape tak pilih yang bole save minyak?

*sajek je komen lagi nak bg bil. komen tu banyak.. seppp darkwan seppp...

Dop Star said...

*seep dengan mazrah

Ala, ko stack kan keta ko atas kete Demin, pastu balik la dengan dua kete. Kan bole balik dengan dua kete tu. Huh!!

==
Dalam suasana hari raya, adik beradik, anak-anak saudara semua berada di rumah, kedengaran suatu suara ..

"Abang, bilik semua org2 perempuan dah occupy. Abg kena tidur luar ye"
"Ala .."

*sekian drama tragis di hari raya
==

aZLiNa said...

ecewahh...
main sep sep nehh...

atas perbincangan ke dua pihak kami telah mengambil keputusan untuk memilih che Bu yang comel pulang berhari raya... kehh kehh....

dop espionage said...

yeke "perbincangan" dua pihak. bukan Demin membuat keputusan setelah ko tarik muncung 14 inci ke.

hahak.

aZLiNa said...

wahh!!
lelaki memang memahami lelaki....

gud.. bravoo bravoo....

mazrah said...

kalau dah tarik muncung sebegitu, dengan asah kaki lagi. pempuan pun bole paham eina...

hihihi...

mohon ampun dan maaf...

aZLiNa said...

cisss!!!

kamu berdua berpakat lagi untuk mengenakan kami yer!!!

grgrrrr....
(sambil mencekak pinggang dan muka yg bengis)...

dop flame alchemist said...

^ kalau ko pakai sari warna hitam, mesti muka ko lagi garang.

wahahahahahaha lariiii (tm)

suke hati komen banyak said...

elehh.. janji gambar aku byk di tayangkan mase tuh..

hahaa jangan jelesh!!!!


** yeeahhooo...... dh byk komen dah!!!

dop heran pon said...

penggila komen huh. komen kat blog aku dulu lagi byk. huhSH.

mazrah said...

eleee...

ape sgt la komen-komen ini..
nengok blog kami, takde komen lansung...relek jek.

:P :P :P

selamat hari raya!!

mazrah lagi said...

eh, relek plak, rilek sbnrnye.

*ini adalah untuk menambah bilangan komen.

ampun & maaf!!

gile kuasa komen!! said...

hehe....

yeayy...

huhuuu.... kami ade la komen kat entry2 kamu semuaaa!!!!

mohd tHeMiNt said...

...hish, nih gila apa semua nih? dah, kemaih meja, tutup PC, tutup ekon, tutup lampu & tutup pintu balik ghumah, bersiap, balik kampong, jumpa mak pak, beghaya dgn depa semua... hish, inilah masalah org zaman sekarang nih...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails