Friday, May 25, 2007

updet yang tertangguh-tangguh

hah.. ari ni saye nak apdet!!

dah banyak kali saya bukak blog then tak update-update..

mcm tak de idea..
sbb saye pun rase nk quit blog la.. hee...sape je yg sll bace blog saye ni kan?
pengkomen setia saya sudah tentu.. cik mazrah ..
tak sedap la pakai pengkomen..
pakai pengkritik la... heeeehee...
lain-lain pengkritik tak tentu.. pengkritik jemputan: ecnhe adzmi idham ... emi.. lagi?
menejer rekrutmint..

ok la.. ekceli yang nak update ni adalah berkenaan dengan aktiviti akan datang saya..
wiken ni saya akan menduduki peperiksaan utk bakal-bakal cikgu bertempat di sek men vivekenanda?! sek enggekk-enggek...
petangnye nk pegi ke kedai baju tempahan untk pernikahan saye itu.. =) sebabnye.. die ade buat pakej2 lain .. mcm banyak je duit nak pegi buat pakej2 lain tu.. takpe.. saye pemegang dua kad bank..kalau kad saye saje mmg dah kering kontang..tp kad orang yang tak de kat malaysia ni la.. saye dah mintak kebenaran tau..
oo.. tapi saya tak berapa pasti nak pegi buat pakej2 lain itu atau tak.. sbb smlm mase on d way balik keje.. kete saye bermasalah pulak... =(
mlm tu jugak saya pegi anta die ke klinik kete.... so sabtu petang saya akan ade 2 aktiviti...

ahad.. saya akan pegi kenduri kawin kawan saye... die bertunang sama hari dengan saya.. =)
tapi dia melangsungkan perkahwinan dulu pada saya.. tahniah kepadanya...
haa... make! saya akan berjumpa dengan kawan2 saya yang dh lame tak jumpe jugak.. sukenyerr saye..... tapi rombongan kali ni akan kekurangan enche adzmi idham... =(
hurmm... xpe lah.. saye akan berpasangan dengan cik mazrah.. =)
ye cik mazrah... i booking u tau.. =)
tapi mmg rombongan kali ni agak singkat aje... rase mcm tak smpat nk jalan2...jalan2 mase on d way ke rembau aje nyeh.... hurmm...

tu je la.. sekarang saye dh malas nk cite pasal masalah keje saye..sbb bukan kamu semua tahu pun kan!!
ooOOo.. tapi saya nk bg tahu aje...ari selasa lepas.. manager dr HQ-spore telah menghantar email "special thanks and congratulations to Recruitement Team ".. wahh.. die sbut name saye especially tau.. =) -special thanks!!

"Hi Suresh, Jag, Azlina,

Great, Congrats!!

Special thanks to Azlina. "


walaubagaimanapun.. saye tetap dimotivated.. =(
sbb saye rase kesunyiannnnnnnnn

Monday, May 21, 2007

bongoknyehh!!!

boring laa..
bile xde "kawan" nk g jejalan wiken..
bile xde "kawan" nk lawan2..
bile xde "kawan" nk ajak sembang..
bile xde "kawan" nk marah2..

sebenarnye.. tengah merajuk dengan"kawan" tu..
ade ke org lain boleh anta lagu kat "kawan" dengan liriknye..
dan mmg laa tahu org lain tu dulu suke dekat "kawan" tu...
tapi "kawan" tu dah jadi pentunang orang la..
kenapa nak anta jugak.. tak reti ke?
cube kalau perempuan lain anta lagu kat bofen die?
ape perasaan org lain tu..
tipu le kalau kate tak jeles kan?
hurmm... ntah la...
bongoknyehh rase....

lagu nyer...

Friday, May 18, 2007

update yang betul

wah!!!

ari ni 18 May!!!
besamaan lagi 3 bulan ke 18 August!!!

so start counting days!!!!


=)

sekian ..

ni belum update yang betul

hari mengular..ialah bemaksud apabila boss kamu tiada di pejabat maka kamu akan besuka ria walaupun satu hari saja…

upss.. tak leh buat entry pasal keje/stress keje.. nnt menejer komen.

Sebenarnye aku mmg la sangat2 terase kerinduannye.. ye ler.. kalau dah biase dgn dia..paling lama xjumpe pun 4 ari.. tu adalah paling lama..
hurmm ni dah nak masuk 1bulan lebih .. dan mungkin 2 bulan akan jadinya.. waa…
cuba bayangkan kamu sekalian di tempat kami..

hurmm.. a very very very sedih la..
banyak jemputan walimatul urus dari kawan-kawan.. insyaallah akan di penuhi semua undangan kalau tiada aral yang menghalang.

Hurm.. saye tengah mencari idea nak update blog la.. saye tatau nk update ape sebenarnya..
Tapi saye nk jugak update..heee.. bongek kan saye ? :D


Monday, May 14, 2007

hari - hari saye..

hari hari saye yang bosan...
bosan la..
ari ni sangat malas nak dtg keje..
pagi2 lagi mood dah x baik.. marah2 anak buah aku yg sgt ntah ape2..
drive lagi..hehh.. mmg tension jerk
bosan lahh hari ni!!!
rase macam dah lame tak asah2 kaki..
rase macam dah lame tak bebai...
rase macam dah lame tak buat macam2 ar...
hehh.. bosan!!! =(

semalam pegi ke umah kak lang.. drop by subang jaya.. rase macam arh.. shedih nye..
lalu Puchong.. tol USJ .. area-area USJ.. heh...bawak kete slow jerk.. amik feel la kunon...

tapi kan. kadang2 aku tak rase pun die xde kat sini..huhuu.. (niat jahat ade jek)..
tak rase ape-ape pun.. sedar2 dah sebulan.. hehee.. nak extend lagi sebulan ke cik abang oii..
extend la.. orang tak kisah!!! orang leh p shopping sndiri2.. leh jenjalan ngn Che Bu.. leh beli barang2 Make Up banyak.. leh beli baju banyak.. hehh.. keje la lame-lame kat tmpat panas tuu... nnt jadi lagi itam dr orang tau!@! padan muke... orang tak pe.. dh mmg semula jadi..heee...
tak best la mood2 tgh bulan nih.. bile tmpat melepas kan geram tak de.. jadi rase cam bongek jerk... huwaaaaaaaaaaaaaaaa.... =(

stres lagi!!!

Friday, May 11, 2007

-sesat di lautan orang-

ahahaaa....bile ingat ingat balik memang la kelakarnyer...
semalam abih keje agak tegopoh gapah..
mulenye nak plan stayback kt opish smpai kul 7.sengah gitu... nk buat report lah kununnyer...
then suddenly shri ajak join gi Jusco Taman Maluri..hurmm.... macam besh je,..ade hari J Card..
sebenarnye aku tanak balik awal slalu2 sbb bile aku di umah akan buatkan aku rase sangat sunyi dan rinduuu kt ibbi.. so lebih baiik aku buat aktiviti besame rakan2 sekalian...
biase laa bab2 jalan nih mmg aku fail pun..so ktorang pegi dengan satu kete aje..
iaitu Mazrah,Kak Nani, shree and me.. huhuu.. punye le semangatnye derang nih nak beshopping.. aku xde sangat pun..biase je naluri shopping aku..xde la extreme sangat..
odw ke sane shree dah bising biase la jemm di ari jumaat.. dgn rase nk vormit lah.. sakit perut laa.. so smpai jek di Jusco Maluri tuh ktorang bedua (aku ngn Shree) turun dulu.. konon nak save kan parking sbb mmg ktorang dh nampak parking space dah.. bediri laa kami bedue tunggu dalam kotak parking tu..
malangnye ade kete lain yang lebih bijak.. die alihkan aje kon yang menghalang jalan tuh.. sungguh durjana..so tutup cite bab parking, sbb dah kecewa.. then ktorang pun masuk ke dalam..
mashaAllahhh...manusia.. ramai gile.. tuhan aje yang tahu!!! heh..
dalam 10 minit pas tu.. bile ktorang cube kol si mazrah ngn Kak Nani ..unreacheable.. haih... panic sehhh.. ade arr dlam 30 minit gituu cube kol derang.. sah mmg line sgt sibuk.
aku dh memang nk nangis dah ni.. kalau xjumpe derang makne nye x bole balik la ktorang...
so care mudah.. ktorang pegi ke information counter.. nak buat announcement arr kononyer..
sekali si petugas tu tanak entertaint..huhh!! marah nye aku.. bukan ktorang xnak cr sendiri.. masalahnye line tepon mmg tak dapat...
hampir beputus ase....
then terus lepak kat food court smbil tak putus2 cube sms dan kol..
huhh atlast!! finally.. dpt je contact trus jerit.. ktorang kat depan Secret Recipe!!!
yeayy..... bile je jumpe depan secret recipe tuh..ktorang berpelukan.. heheee... mcm JEJAK KASIH siot... =)

so.. conclusion dr kisah itu..jangan laa bepisah dr kawan-kawan kamu bile di tempat yang sangat crowded!!!!!

Monday, May 07, 2007

helo...

Heh… setelah 3 minggu tak mengapdet ini blog terase cam x best plak …
Sbbnye banyak bende jadi tak sempat nak apdet.. (plus malas plus bz plus xde mood)
Ari ni nak jugak apdet walaupun sikit..

Sedar xsedar dah masuk minggu ke 3 ibbi kat sudan ek.. hurmm.. sunyi la.. tipu la kalau aku kate aku tak sunyi kan.. memang terase sangat ketiadaan b.. hurmmm…

First day die pegi lagi laaa terase kesyahduannyer.. satu opis tau aku nangis…huhuu..(im very2 emotional and sensitippp..) sape bukak cite pasal die jerk.. mate aku kace2.,..

Balik kampong pun rase kekok.. biase balik berdua.. ni kena balik sensorang.. biase aku tak yah drive ni aku kene drive dr KL ke SP.. huhuu..memang la bawak anak buah aku sorang..tp apelaa maknenyer kalau die sembang ngn aku pasal katun tuu..katun nih.. bla tuu bla nih.. (aku pun melayannn kan aje..) ..

Aktiviti aku kat sp adalah merehatkan diri.. mmg rehat betul la.. tp tetap la buat aktivi preparation.. aku booking package.. pegi ngn mak aku.,dan tuan butik tu kenal mak aku..suke lah saye.. sbb dpt diskaun dan jugak dpt tambah bende-bende lain… besh besh!!!

Laginye..hurmm last week pegi PD with Emerio Team ..perghh.. sangat enjoy dan sangat suke.. best woo.. due kali aku lemas di lautan.. naik banana boaat.. huhuu.. yang besh dan untungnye sbb aku paling kecik dan comei .. dua kali lemas ..mamat2 baywatch tu dtg selamat kan aku dulu..sbb takut aku hanyut..huhuu… dah tu plak naik jet ski.. laju sehh..
Ni la mase nye untuk aku meng ENJOY kan diri!! =) thanx to my lovely fiancée…. Bg supporter dr jauh..
Tak banyak gambar aku amik sebabnye x bawak camera..huhuu.. lagi pun malash jugak nak beposing mosing nih..

ps: miss u so much… =( cepat arr mase..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails