Friday, July 27, 2007

time is running out!

yes.. may i help u?
this is like information counter..
anything u want to know.. please ask.. whatever we can assist.. we will help u!!!

huhuu...
entry di atas tak de kaitan yang idup, mahupun yang mati atau jugak dalam realiti...
bukan jugak niat untuk menyakitkan hati sesiapa...

preparation
1/ borang dah settle
2/ dah pun mendaftar di pejabat kadi -
3/ baju nikah - dah p fitting, but still not 100% siap.. die nak touch up lagi.. so far puas hati laa..
4/ pakej kt busana fitri - dah kansel utk kaler purple sebab kaler purple p amik kat bernard
5/ pakej bernard - pun tinggal nak p fitting jerk.. die kata p fitting lagi 3-4 hari sblm kenuri..
6/photographer - mase deal ngn cameraman tru email jek ngn sms.. tu pun kawan aku yang kenalkan... pun tru YM jerk.. sekali balik last weekend nak settle deposit.. pegi ngn b.. kuang- kuang-kuang... kawan sek dia... sama batch plak tuh.. huhuhhh.. besh2.. senang sket nak beposing .. xde la kekok sbb dah membe senighi...(aku kan friendly, eventhough baghu kenai separuh hari..terasa mcm aku pun sama sekolah ngn depa)
7/ kek dah order - aku malash jerk nak potong2 kek nih.. tp dah ada orang nak tlg sponsor..alhamdulillah,,
8/ hanimun -? uhukkuhkk.. akan di bawa kehadapan..
9/ kasut -? hehee.. masalah mencabar.. sbb kaki aku size 41/2.. susah beb nk dptkan kasut yg sepadan ngn kaki comel ku ini..
10/ dap dip duppp.... =P

lain2 hal..

keje
harini opis aku bertemakan India.. India , Melayu, Cina suma berpakaian ala2 India.. :P
temasuk le aku.. dengan sari nye.. hehee..ekceli 1st time aku pakai sari.. siap ngn nandre dia lagih..(dan terus tanggalkan nandre setelah mendpat tahu kebrukan die dlm islam) dah ler pakai tudung, gatai jugak nk pakai sari.. tp sporting arr beb.. bile lagi aku nk tunjuk gile.. pakai tudung pun still cun jugak dengan sari ..hehee.. (ayat bodek diri sendri).
tp (ade lagi tapinyer..) hurmm ekceli pakaian beragam ni adalah utk countdown 10th anniversary Emerio..
tp (lagi sekali)... maybe annual dinner tu pada bulan ramdhan.. yang mana aku berani potong jari tak kan ade org melayu akan dtg ke dinner tuh... kot ye pun.. hormatla bulan Ramadhan.. tapi sape la aku nk mengutarakan bende nih sume..even henjinear2 kat Hp pun byk dh btau aku hal nih.. bagus gak aku xjadi komuniti utk dinner tuh... awal2 aku dh leh plan tak pegi..
walhal byk lagi masa-time yang derang leh buat..


hurmm..
tu je la updet yg agak panjang stelah lama aku xupdet dengan detail aktiviti aku..
ahad nih besday ibbi.. hurmm...
baru nk 26th le cik abg bushuk aku tuh...
b!! selamat ari lahir.. =)

ps: gambar berpakaian sari eksklusif hanya di bulletin

Thursday, July 26, 2007

perasaan

erkh..
sepatutnye aku begembira...
tapi sekarang rase macam tekanan plak..
tekanan keje jerk,,
lain2 hal.. gumbiraaaaaaaaa.........

tu jerk..

Wednesday, July 18, 2007

18.07.07 to 18.08.07



genap sebulan...
menghitung hari menjelang hari raya... :P
perasaan... dh mule nervous.. suspen pun ade.. hepi pun ade..

upload this invitation untuk kenangan...
aktiviti jemputan sedang dijalankan.. baru nak mengepos kad..
to those yang tak dpt menghadirkan diri tapi dah beritahu awal2 tak dapat menghadirkan diri...

aku nak HADIAH!!! hahaaa...[ saje nak tujukan kat Mazrah ] ...

nothing much to say.. i'm HAPPY!!
lebiu ibbi bushuk .. kishh..kishh..kishhh... =)

Friday, July 13, 2007

Friday - 13th July



makan nasi dalam daun pisang...ape ek nama kedai tu.. Nirvana Maju.. kat Bangsar.. semalam dinner ngn Chatney Mary..Bangsar jugak..heheeee lelamaa aku pun ter immune dengan makanan2 sebegini...
=)

xde ape pun nak apdet.. ni lauk2 dia blum sampai semua lagi...

sekian.. wahh dah tengah bulan 7!!!
gegeegeeeee

Thursday, July 12, 2007

hidup yang wana - wani

sebenarnye hidup ni sulit..
time kite senang ade orang susah..
time kte susah ade orang senang..
ade jugak time org susah tapi die nak senang .. tapi die susahkan plak orang lain..
contoh paling mudah ialah duit la kan..
tapi bab2 duit ni mmg sensitif untuk dibicarakan...
ade yang sampai pinjam meminjam untuk keseronokan sendiri..
kalau kawan2 susah xkan kte tak tolong...
tapi bile tau ape yang kte tolong tu adalah untuk keseronokan dia..
kte sendiri yang sakit hati pulak...
kte tolong sbb takut dia susah..
tapi kata orang biarlah tolong dengan ikhlas..
tapi jugak ... keihklasan kita akan teruji apabila tahu disalah gunakan...
hurmmm....

Monday, July 09, 2007

dikejar oleh anjing gila.. :P

peristiwa ini terjadi pada hari Jumaat yang lepas.. satu tragedi yang amat menyedihkan dan mendebarkan...

as usual..aku parking kt port aku yang strategik.. yang jarang-jarang kena saman oleh DBKL mahupun pak polisi...
dah sudah parking tu.. jalan seperti biase jerk.. then suddenly ade bunyi anjing..
memula pelahan.. dah tu lama2 makin kuat..
sekali tengok ade sebelah aku jerk..mula mcm tak nak lari.. tapi sbb takut sangat.. aku pun lari anak-anak..makin lama makin dekat..makin kuat... sbb takut punya pasal.. aku lari dengan sekuat hati... hehe.. nasib la pakai jeans ngn loffer jerk.. kalau ngan heels.. haihh.. tak dapat kubayangkan mcm mana kelakarnya...pas ni mcm dah serik je nak parking situ..mmg dah serik pun.. hari ni parking kat tempat lain... huhuuu...

weekend yang lepas aktibiti yang dijalankan adalah aktiviti2 yang memenatkan dan menyeronokkan..

hurmmm.... menghitung hari... =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails