Wednesday, November 28, 2007

ok.. lets update...

asik nak membaca blog org je.. blog sendiri malas nk update..
tu la.. saya memang malas nak update...
sebab sekarang ni saya sangat sibuk menjalankan operasi mencari rumah...
kalau tiada halangan saya nak menyewa pada bulan Jan 2008.. so sekarang saya sudah sibuk men- survey kawasan perumahan atau pun area-area yang saya target..
setakat ni saya berpuas hati di kawasan Taman Puncak Jalil tu.. sebab kwsn tu agak tengah-tengah dengan tempat keje saya dan ibbi...
tapi kalau boleh saya nak cari di kawasan-kawasan lain jugak..
kepada kengkawan yang ada informasi pasal rumah untuk di sewa... adalah di alu-alukan menyumbangkan informasi kepada saya..
tak baik tau kedekut info.. :P

Wednesday, November 21, 2007

RaSa MeRaSai

kadang-kadang kita rasa..
malasHHH sangat nk buat sesuatu..
sedangkan benda tu penting untuk diri kita..

kadang-kadang kita rasa...
orang tu sombong dengan kita...
sedangkan waktu-waktu kesusahan dia kita membantu..

kadang-kadang kita rasa....
rasa yang tak sepatutnya kita rasa...
(apa rasa tu?)

kadang-kadang kita rasa...
nak pegi becuti.. duduk tepi laut.....
sedangkan banyak halangan yang perlu kita tempuhi untuk pegi besuka ria..

kadang-kadang kita rasa....
yeayy!!!!! suka sangat... walaupun kita olok-olok jer suka-suka tu...
sedangkan kita tak la suka sangat.. (belakon je nih..)

kadang-kadang kita rasa..
menyampah nyerr die ni...

kadang-kadang kita rasa..
dah penat la nak rasa-rasa ni..
biar laa.. apa nak rasa..
janji kita ENJOYYYYY....!!!!

Thursday, November 15, 2007

grr..grrr...

geram la... tetiba rasa geram sgt...
tatawuu sebab apa..
ishh.. bongekk lahh...

Monday, November 05, 2007

after 3 months...



hehee...
nothing to update..
xde cite nk cite.. walaupun x biziiiiiiiiiiiiiii mcm encik encik dan cik cik yang lain...

** gumokk x saye?? **

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails