Tuesday, January 08, 2008

new year.. new look....new "size"

<----- gambar 1...

<------ gambar 2

Cerita Gambar 1
itu dia si themint yang butak... :P
"B... "bobot"..... " pujuk aku berminggu-minggu yang lalu...
"tak mao....... biaq rambut kembang..mcm shinga........"
last-last sabtu yang lalu... pegi pasar malam....dekat je ngn tempat bobot...so b pun pegi "Bobot"...
aku malas arr nk masuk ke dalam kedai gunting rambut yang ramai orang tu... di tambah
plak ngn rambut-rambut yang bersepahan di lantai... so tunggu je di luar sambil makan2 kuih masalodehh?( betul ke nama kuih tu )... sambil mencuci-cuci mata di persekitaran pasar malam... tengok gelagat manusia...
lame nye B bobot kali ni... apaaa laa dia buat tuh.. jenguk sket... alaa... ujung nye duduk.. tak nampak sangat.. tapi.. aishh.. lambat sungguh pakcik tu bobot....
sekali bila keluar dr kedai....
aku tekedu.... erkk... B? napa bobot botak??!!!!
heee.... suh lagi Bobot... Bobot... bobot ..botak arr senang.. lambat sket nak panjang....ish ade ke patut.....
tap yg sebenarnye kulit kepala xberapa sihat.. so pakcik tu suh bobot botak.. supaya dapat memberi pengudaraan yang baik kepada kulit kepala....

Cerita Gambar 2
gemok kan saya?? tu gambar 7 jan selepas balik keje... n pegi amik kunci umah...
letih dan lesu sangat.. tp nak jugak amik gambar sbb tu adalah "uniform" saya...
heeeeee....... sekarang saya dh mengumpul lemak2 di badan saya... dan jugak tyre spare...
maka.. saya berazam untuk mengurangkan nasi lemak kegemaran saya .... makanan berkarbohidrat terlalu tinggi... saya harus pandai mengawal pemakanan saya...
yeshh..... chaiyokk... chaiyookkk....

18 comments:

ekshen rider said...

wah, hampir tidak dapat mengecam kedua-dua kamu.

eh, kamu. selain daripada memakan masalodeh, mesti suka makan nasi lemak daun pisang bukan? restoran apa tu, di Bangsar kah?

mazrah said...

kamu kamu kamuuuuu....

comel la pakai baju pegnen.. :)
sukeee...

aZLiNa said...

to ekshenn...

bukan nasi lemak la beb... nasi daun pisang.. bnyk kat Bangsar tu.. salah satunye adelah di Nrvana Maju...huahuaahaa...

to mazrah...
heeeeeeeeee....... kami rase kami gumok....

DarkWan said...
This comment has been removed by the author.
ekshen rider penambah komen mesti ko shuke said...

nasi lemak tu bukankah sejenis nasi juga?

aZLiNa said...

alahh.. kat restoran mamak mana ada nasik lemak... kalau ade pun aku xmo makan nasi lemak mamak...
x beeshh.....

emi said...

sungguh pantas org2 komen entry kali ni...

wei, aku rasa ko takde la gemuk mana pun...

take care

ekshen rider said...

ala, biasa la. penggila komen.

belum buat entri lagi da bgtau "esok nk buat entri". tengah buat entri, impom "tgh transfer gambar". bila da siap impom skali lagi "dah hapdett!"

malas layan. komen aje. x mo byk cerita.

wahahahahahaha lari (tm)

mazrah said...

hadoi.klaka.

aZLiNa said...

BONGEKSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!
DARKWAN BONGEKSSS.........
biar arr... jap.. aku copy paste ko nye ym...

ini dia....

Ridzuan (1/8/2008 10:17:34 AM): sat lagi aku apdet belog
a3lina (1/8/2008 10:17:57 AM): aku tengah apdet
a3lina (1/8/2008 10:18:07 AM):
Ridzuan(1/8/2008 10:18:18 AM): aku tinggal paste aje neh
a3lina (1/8/2008 10:18:35 AM): ye le
a3lina (1/8/2008 10:18:37 AM): ko menang dlu
a3lina (1/8/2008 10:18:44 AM): aku baru ransfer gmbr
Ridzuan(1/8/2008 10:21:40 AM): ye da selesai
a3lina (1/8/2008 10:28:33 AM): blumm
a3lina (1/8/2008 10:28:39 AM): baru mencerta
Ridzuan(1/8/2008 10:28:52 AM): aku ckp aku laa
Ridzuan(1/8/2008 10:29:04 AM): gambaq ank share la kt aku
Ridzuan Yusop (1/8/2008 10:29:10 AM): aku nk tedoq neh
Ridzuan Yusop (1/8/2008 10:29:18 AM):


haaaaaa... sape yg inform sape???

mazrah said...

hahaha...klaka la korang! ROTFL.

emi said...

ha gaduh,jgn tak gaduh...kita tgk sape yg mng nnt

ekshen rider said...

07/01/2007

Eina Bon (07/01/2008 12:10:54): ari ni saye berbaju pegne
Eina Bon (07/01/2008 12:10:59): *pegnennn
DarkWan (07/01/2008 12:11:02): wah
Eina Bon (07/01/2008 12:11:05): sume org berkate..
DarkWan (07/01/2008 12:11:08): sangat comel berperut bulat
Eina Bon (07/01/2008 12:11:09): comelnye..
Eina Bon (07/01/2008 12:11:11):
DarkWan (07/01/2008 12:11:11): gambaaaaau
Eina Bon (07/01/2008 12:11:15): heheee
Eina Bon (07/01/2008 12:11:23): tunggu entry besok
DarkWan (07/01/2008 12:15:09): baek
Eina Bon (07/01/2008 12:28:11): ko bile nk hapdet
DarkWan (07/01/2008 12:31:16): tunggu aku shinang
DarkWan (07/01/2008 12:31:29): xpon tunngu anak ko cukur jambul

Persoalan 1:
Siapa beritahu dia mahu update blog

Persoalan 2:
Siapa yang bertanya bila mahu update blog?

Persoalan 3:
Siapa dia yang gila glamer sekarang. Ahahahaha.

Soalan Bonus:
Adakah edisi mengepos YM archieve akan berterusan untuk menambahkan komen-komen yang sedia ada? Adakah ini taktik pihak bertentangan untuk mencapai niat beliau? Sama-samalah kita nantikan.

Jeng jeng jeng ..

P/S: Nak wahahaha ke xmo eh. Sat piker jap. Aha boleh ler.

Wahahahahahahahaha Lariiiiii (TM) :p

aZLiNa said...

hellehhhhhhhh...
tu yang hari sebelum tu la...
bek pi arrrrr.......

lariiiiiiiiiii ar... aku x eran pun....


jawapan 1:perbualan ini telah di edit ye...

jawapan 2:bukan ko sorang je yang betanye mahu apdet blog.. cik mazrah pun bertanya kepada aku tentang update blog...

jawapan 3:ko lagi glamer sbb ko kan paste panjang2.... aku paste sket je..

jawapan bonus: tidak sama sekali kerana trend message archieve ini tidak selamat dan tidak menjanjikan kemenangan kepada sesiapa.

-enuff-

mazrah said...

dah.dah.jgn gaduh2 dah.
play time's over.come minum ribena.pastu masuk bilik buat homework.

ekshen rider terhebatsz said...

Menjawab jawapan anda Puan Eina Bon.

1) Aku x edit. Nak screenshot?

2) Aku TAK ADA TANYA bila ko mawu update blog. Aku cuma nk tengok gambau. Tapi ko yang tanya bila aku mawu apdet blog oke.

3) Panjang ke? Cuba kira ada berapa line yg aku paste. 21 line oke. Ko paste pun paste 21 line. Jadi hujah anda terbatal.

Jangan mara .. .. rumah baru norkhh .. huehuehuehe (",)

aZLiNa said...

ko kire berapa paste line aku?
ishh ishh ishh....:P

eskhen rider terhebatsz said...

aller. bukan susah.

[root@server ~]#cat /tmp/bonegells | wc
21

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails