Friday, February 22, 2008

rush update!!

2 minggu ni aku ashik ke Jusco jek...
weekend je gi jusco.. x weekend pun gi Jusco.. sbbnya..
1. umah aku dekat ngn jusco equine
2. jusco tgh ade baby fair
3. mmg skang masa yg sesuai nk shopping brg2 bb...

di tambah plak aku dah dapat list brg2 baby... tu yg aku lagi excited dan teruja...rasa macam dah beli sumee yg dlm list tu...hehee... tinggal pun yang besar besar jek..

esok ade checkup baby... dh 24 minggu neh.. peyut dh mmg besar... ade lagi 3 bln akan aku lalui..taatauu nk kate bb boy or bb gurl.. tp naluri aku kata bb boy... sbbnya aku berat kpd bnda2 kelakian... skang nk begerak pn susah.. kalau dah duduk nk bangun balik.. kena ada "crane" tlg angkat... sapa lagi nk jadi crane aku..hehee... apa pun.. bila bb begerak rasa macam2... =)

2 comments:

mzrh said...

3 bulan jek lagi???!!!
cepatnye masa bergerak ek...

PakCik tHeMiNt said...

...jgn pikir 'crane' tu free eik... cukup bulan, 'owner' akan hantar invoice utk claim payment... heheheee... =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails