Tuesday, February 26, 2008

syytt... rahsia ni....

haaa... saya dah tahu jantina nya... =)
nak tahu jugak ke?
tunggu laa sampai masanya....
=P

minggu ni sgt demotivate nk keja... tatau dehh kenapa... mcm dah penat sgt jek.. kalau kol candidate pun nak ckp banyak2 mcm semput je tau... huhuu.. sungguh tak produktif...
berat aku naik lagi 3kg.... aiyakk... setiap bulan naik 3kg nih... bb pun makin besar ...
terus tanam kan semangat nak diet lepas pantang ni... ade lagi lebih kurang 3 bulan jeek..mahu lagi 9kg naik...hahaaa.. gile arh.. gumokkk nya saya skang....
xpe..lepas pantang.. kuatkan azam untuk menahan diri dr makan2... kene posa ganti sebulan lagi tuu... (ishh.. boleh ke aku nak menguruskan diri aku seperti sedia kala nih.)

* time aku tgh update ni.. terasa begerak2 perut aku...hehee... * buashhhhhnya bb nih.....

8 comments:

Ibu Baby said...

okla badan naik..yana ni naik badan skit bangat..kesian baby..tp bab semput tu memang pun..apa yg penat pun tak tahu..asyik semput ja..

emi said...

mmg la berat naik,baby pun mkn bsr...klu tak naik tu yg ptt risau..yg penting jaga kesihatan ko ngan baby...

take care

DarkWan said...

Kepung kepang kepung kepang. KepiSHH kepisSHH.

Bebi boi.

Zass.

MrS tHeMint said...

bebi boi? ye ke..
huhuu.. tungguuuuuu.......!!!(mcm nada iklan melodi dulu-dulu..)

Anonymous said...

u dah ada ke set penjagaan lepas bersalin?

Uncle tHeMiNt said...

...lalalalaa... kalau berat naik lagi, kena guna crane 60 ton laa mcm nih... seblm nih 45 ton aja... ish ish ishh... beghat aih... =D

aunty (aunty? huh!) mazrah said...

look at u.... *big hug*

PS to baby, be good ok. aunty (huh! aunty?) will see u when u r 1 year old. but it's no promise tau.. heheh..

kinna said...

bestkan bila dh rasa bb gerak2? cam tak caye je.. bb sy pon tgh aktif skrg ni..lg 2 bulan idop la dia kt dunia ni..dh ade nm bb lom?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails