Wednesday, March 12, 2008

hurmmm...

sebenar nya kan tgh geram sgt dengan orang yang suka buat keja last minute dan menyusahkan orang lain!!!! GRGRGRRRRRRRRRRRRR!!!!
marah nehh... bodo laa derang tu.. aku marah sgt nih.. sbbnya suka-suka jek suh orang p outstation bg tau last minute!!!
bukan la aku yg p outstation.. dah tentu ibbi yang kena outstation.. memang bongok dan bongek sungguh bos dia tu.. bukan dia x tahu keadaan aku dan bukan jugak kali pertama dia buat cam tu... dh byk kali aku btau ibbi kalau nk p outstation habaq le awai2... aku skang bukan aku yang sihat sejahtera... mmg la outstation dlm malaysia jek..(gi Teluk Ramunia) tp still keluar dari daerah!!! bangangg leh kamu bos!! patut la staff2 kamu yang lain suma dh benti keja dengan cara melarikan diri.. tak serve notice elok2... orang yg keja sungguh sungguh.. kamu amik kesempatan.. naikkan gaji pastu buli orang sesuka hati,, ni la kalau keja kampeni bumiputera.. ingat nk tlg bumiputera tapi kamu sendiri pijak kepala anak buah kamu... tunggu la ada peluang lain aku suh cabut jugak..
ni mula nak mengeluarkan kata kata kesat nih... huhh!!!!

5 comments:

DarkWan said...

Jgn mara2. Nnt bb terpengaruh.

----
DOPtor DarkWan
Pakar Kesihatan Kanak-Kanak, Wanita Dan Keluarga

kinna said...

hum,bos hubby sy pon cmtu..suke soh hubby wat keje last minute-pastu nk urgent.hubby kna blk lwt.kalo wife segar walafiat cm dl2 xpe gak,nie dh sarat!kita tgg n doakan hubby kita cepat2 jd bos,k.buli balik!

irises said...

sabo aje la ek...
kamu jaga diri tau....

eiNa a.K.a Mrs.tHeMint said...

hehe.. dah kool da...
smlm balik kena lecture ngn ibbi..
satu lecture yang boleh membuatkan guwe tenang dan menerima keadaannya..

=)

emi said...

jgn le emosional pn eina...adat la bekerja,apa nak buat...lgpun sape la kita,hanyalah 'Saya yg Menurut perintah'

take care ok..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails