Monday, April 21, 2008

sekian, terima kasih..



ahahh... klu korang perasan..aku suke hapdet blog aku di setiap hari isnin saje..
tu kalau mood aku rajin la... klu mood aku tetibe rase menyampahnya nk blogging nih..
xpun bile aku bace blog org lain mcm besh je.. terus aku jadi mcm nak apdet cite2 aku jugak..
atau pun ble aku bace blog org lain ... aku rs mcm... apehal ko nk apdet mcm tu... mcm nk menunjuk2 je... xsuke la... (tp ikut suke org tu la kan die nk apdet cemana pun.. yg aku pegi bace klu xsuke sape suh kan..) hahaaa..

ok.. back to the subject..


akceli.. ari ni 21 april kan? mengikut kiraan Dr. due date aku adelah 21 May...
so... dr hari ini.. ngam-ngam jek 4minggu sblm baby melihat donia yg penuh pancaroba ni....
dan disebabkan aku mmg mkin hari makin x larat nk jln2 atau nk pegi memana...
weekend yg lepas kitorang lepak umah jerk....
tapi bosan la jugak sebenarnya kalau xde buat apa2 lgsg...
utk mengaktifkan hari aku..petang ahad tu aku ajak ibbi pegi jusco..
konon nak pegi jalan2 cuci mata jerk... tp mana bleh jadi... tpu laa klau naluri sopping aku xnk beli apa2 kan....
dlm xnak beli apa2 tu...aku dh men topup kan barang2 baby.. =D
dan jugak barang2 aku...
disebabkan ari tu aku salah beli matternity p*d.... pas baca majalah Pa&Ma yg tebaru ni..
baru aku kompiden nk beli jenis ape... then tmbh stock b*a, dan sepasukan dengannya...
tgk baju baby mcm ade yg design cantek2 je...
tp B dh x bg aku beli baju2 baby.. sbb dh byk sgt...


balik umah... susun2 beg baby... ngn beg aku... bru aku sedar..
sume baju baby ade dlm 20 pasang lebih..
romper saje ade 10 lai... baju tangan panjang.. baju tangan pendek... baju xde tangan... huhh...
banyak tu.... stokin bepasang2... mitten n booties ... barut...
haa.. barut pun MIL aku buatkan dlm 16 lai.. campur barut dr kakak2 aku... dlm 8 lai...
barut yg mase ktorang beli masa mula sblm tahu yg MIL nak buat byk sebegitu.... =D
dan... next check up adalah isnin depan... dan lagi... aku akan mula cuti next week jugak...

kepada kengkawan yg baik hati... aku mntak maahap kalau ada tekasar bahasa ngn korang ek...


almaklumla... nak berjuang lah katakan..
last but not least.. kepada rakan2 seibu yg bakal melahirkan... selamat berjaya kat korang jugak!!!

2 comments:

ekshen kamen said...

takpe. walaupon ko byk buat salah kat aku, aku tetapi maafkan semua kesalahan ko.

hak hak hak.

selamat berjuang! ganbatte ikimasho !!

kinna said...

mekaseh..b4 delivery, better mintak maaf byk2 ngn asben..kot2 kita ada uat slh silap kt asben..huhu..insaf2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails