Monday, July 21, 2008

i dont know....

i dont know how to "bodek" boss...heheee...we just had daily meeting... n 1 of my teammate brought fruits to the boss...n the boss not eat alone... he shared wth us.. n asked the person who brought it...
"anything u wanna tell me?"
hurmmm... so.. my conclusion is maybe she want to bodek boss for something...

ishh.. xbaik tau aku nehh... berniat buruk / berprasangka buruk terhadap orang...
biar laa die nak bodek cane pun kan?.. dah tu mungkin cara die nk amik ati bos...aku ape kisah kan.. bukannye aku untung atau rugi ape2 pun.... =)

ok.. back to my story.. i am countdown for my last working day... yeahooo... 2days to go...
jeng..jeng..
Thursday - shopping day... i wanna have
1.new dress...
2.new pants...
3.new shoes...
4. new tudung...

Friday - Spa n Massage Day..
this package i got it while delivered baby Aira at Azzahrah... they gave us gift for 3 hours Spa n Massage.. i got no time to go ..... n no weekend to jalan-jalan at this moment.. n luckily.. i have this 2 days to ENJOY my self so here we go....

weekend as usual spending precious time with my baby n hubby... =)
n monday will start new life.. new work.. new job... new routine...
really.. i cant wait... =)
hope everything there will make me happy...

2 comments:

DarkWan said...

aku tak rasa bawak buah tu cam bodek je. at least, aku la, aku x rasa pon. munken dia ikhlas membawa hasil dari ladang utk dikongsi bersama bos tercinta ke. ala, mcm zaman dulu - rakyat jelata present buah kat raja-raja. bkn bodek ape pun. bkn raja kasi dia emas pon.

kalau 'buah' lain tu .. hehehehe.

eiNa a.K.a Mrs.tHeMint said...

haaa.. sbb tu laa aku ckp "kesimpulan' itu dtg dr pikiran buruk aku agaknye... pahammm...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails