Thursday, July 17, 2008

xde title

yeay.. finally aku dilepaskan jua...
kta boleh jatuh cinta dengan career.. tapi xboleh jatuh cinta dengan kampeni...
kta tinggalkan kerjaya kerana ketua... bukan kerana xsukakan kerja yang kita lakukan...
ehhh.. apa bebelit ayat aku nih...
ok la... ekceli aku gembira walaupun sedih...ataupun aku sedih tapi gembira...
sedih sbb nak bepisah ngn kengkawan disini.... gembira sbb nak keje baru....
dan last working day aku dah pun tahu.... berapa haribulan....
iaitu... hari rabu nih... hehh kejap je kan.. maknenye aku diberi early release... tolak cuti2 yang aku ada....

hurmm. tu je lah apdetnyaa =)
ade sequent jugak date2 aku keje nih..
7 July - aku dpt offer (birthday Aira yang ke 2bulan)
28 July - report duty ( esoknya besday ibbi, 29 July)....

4 comments:

mazrah said...

congratulations... :)

DarkWan said...

"kta boleh jatuh cinta dengan career.. tapi xboleh jatuh cinta dengan kampeni...
kta tinggalkan kerjaya kerana ketua... bukan kerana xsukakan kerja yang kita lakukan..."

macam pernah dengar je. tapi di mane ye.

eiNa a.K.a Mrs.tHeMint said...

thank u...

macam pernah dengar ye?
tapi di mana kah?
kan ke slalu ckp2 mcm tuu....

JHaZKiTaRo said...

salam ziarah from dublin.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails