Tuesday, August 26, 2008

get well my baby..



-- hadiah dari mama ngan daddy sbb baby dah baik batuk dan tak nangish2...


menyenget je baby nih... 3bulan xkeras lagi.. lemak banyak laa sayang mama nih.. ngehhhngehh...




Alhamdulillah.. Aira makin sihat... batuk dah kurang, tapi kahak still ada jugak sket2... tido malam pun nyenyak je... bangun nak susu je.. suara pun makin kuat dah.. rajin bersembang jugak anak dara nih.. tak benti.. aauu... aww... aarr... siap gelak2.. terubat hati mama ngan daddy tengok baby dah blh senyum2.. dah boleh main2... dah ajak sembang2... susu pun makin laju jek minum...


weekend lepas aktiviti kami packed tesangat.. hari sabtu aku dh satu hari melepak di sekolah kajang utama jawap pekse SPA tuh.. ntah ape ape je aku jawap.. janji jwp.. hahaa... lantak la kan.. kalau dapat alhamdulilllah rezeki nak keja ngn gomen.. pas tu ahadnya plak kak ngah mai dari SP.. nak p nilai.. shopping curtain raya.. pagi aku lepak di umah kaklong kt Seksyen 8 bangi.. petang bwk kak ngah p umah kak lang kt Kampung Subang plak.. petang jugak... jalan2 umah Yana.. katenye nak suprisekan rumi nye besday..





heh... lama xupload gambar banyak2... ni pun aku suh ibbi send kut mail then baru aku upload...haha... punya gian nak upload pics...

sekali borong sume yg ada.. ekceli banyak lagi.. tp malas.. =P




1 comment:

azzamoro said...

gebunyer anak dara kak ina.. bape dah berat dia skang??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails