Friday, August 08, 2008

\"/ happy or

waahhh.. sungguh cepat masa berlalu.. dh 3bulan baby Aira nih.. =)
esok kitorang nak pegi cucuk baby utk 3bulannyer.. so leh tau berapa berat Aira skang.. almaklum laa aku dukung die kejap pun terasa kelenguhan tangan yg teramat... yang bestnye
infant carrier yang kami baru beli sebulan yang lalu nampak cam dah tak muat jek.. huhuu..
Aira kene pakai carseat yng besar lg ke nih? ingatkan leh guna infant carrier tu lame skit... nk bg guna car seat betul.. baby mane leh duduk lagi.. pinggang die belum kuat.. sedangkan tengkuk die pun kekadang duk tegoyang-goyang lagi inikan plak pinggang..huhuuuu....

hurmm.. actually im not sure whether im happy or not with this new office.. haiihhh.. sabar2.. aku baru 2weeks here.. maybe aku belum dpt sesuaikan diri.. tp so far keje aku improve n aku ade suggest kt my AM psl report utk Recruitement Tracking.. huhuu.. almaklum ler.. kat kampeni lama aku yg kene prepare n compiled sume tracker2 dr recruiters lain.. so aku dh ariff lagi fasih bab2 tracker nih.. n she agreed with my proposal.. so i can carry on here... =)
n at the moment aku handle 1 projek yg sedang expend.. utk support HK DC... n as of now.. baru 2minggu nih aku dh berjaye closed 8 position!!! yeahh.. sungguh terror aku merekrut org... btw sini xde kekangan psl isu gaji.... n sume 3rd level nye skills..
tapiii... tapiii..... hurmmmm... xmo le komen sini.. biar ku pendaam segalanya.. huhuuu...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails