Monday, August 18, 2008

SeLaMat uLanG TaHuN!!

setahun yang lalu...
kami berdua...
setahun yang lalu...
kami bagaikan RAJA ( RAJA SEHARI)

kini...
kami bertiga.. =)
kini..
kami amat bz.. (keje umah..keje opis)...
tapi...
kami BAHAGIA...
doakan kebahagiaan kami selalu..

------------

AiRa selsema...huhuuu.. cian die.. pagi tadi die mcm sesak napas.. macam susah nak napas.. aku pun tak tau nk buat cemana.. just bagi die tdo mengiring.. kalau baring telentang cam tu mmg susah nak napas.. ade bg ubat cairkan kahak je.. tapi kahak tu ade di tekak.. susah sgt nak keluar... kalau di idung atleast leh pam... kak lang ckp.. bg die muntah.. kalau die muntah.. senang laa nak napas.. banyak kahak keluar... petang ni aku nak balik awal.. nak bawak baby pegi klinik.. sian baby mama nih.. haihh.. jangan laa lame2 selsema.. batuk... baby kecik lagi... =(
tdo xlena aku semalam.... baby eikk sikit pun aku bangun...cemana nak buat ekk? tak kan nak suh die men"sehhh" kan ingusnye.. kawan tu nak bernapas pun susahh... siap napas kut mulut lagi...

5 comments:

mzrh said...

happy anniversary!
;)

PS get well soon aira comel..

emi said...

selamat bertunang ye cik mazrah...

hepi anniversary to kamu berdua..

mzrh said...

time kacih emi.. =)

psstt.. eina, enterprem di blog kamu sejap ye.eheh..

eiNa said...

thankss...

huwaa... rindu nak tengok Aira senyum,... dah 2 hari die masam je... mama ngan daddy pun dah 2 hari tido xlenaa...

Linda said...

COngratulation Eina....
Rindu kat awak.....dari kami semua di Emerio

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails