Friday, September 12, 2008

kurang kasih sayang?

sayang.. sedey...
napa sedey b?...
kurang kasih sayang..
erk.napa lak kurang kasih sayang...
ye laa... sayang asik ngn baby je..
hee.. jelesh ghupenye laki aku ngn anak sndiri.. =P

apa laa B nih.. B tetap di hati..Aira tetap di hati.. cuma.. Aira kena la bg pehatian lebey.. dia kan baby lagi..sayang tetap sayang B...

tp semenjak dua menjak nih sayang mmg geram kat B..
selalu B kena marah ngn sayang kan?
Siann B .. tapi tu laa..sapa suh B jimbettt??? hee..
tapi B baik jugak.. selalu tlg syg..heee kalau pepagi sahur syg tak larat..
B bangun tlg masak nasi..
B bangun buat susu baby..
tugas sayang jaga baby...
tugas B bancuh susu jaa..
sayang jugak kena buai baby kalau baby eh ehh malam2..letih tau.. tdo bangun tdo bangun.. baby pandai nak tdo buai ja skang.. tdo bawah xmo dah.. bepeluh2 belakang dia kalau kena tdo tilam...

umah ada 4 bijik bilik.. tp balik2 tido kat hall gak besh!! hahaa..
weekend depan sofa sampai!! yeayy...
leh lanyak sofa.. besh2..
memang la.. kalau dah pempuan tu.. pempuan la jiwanya..
teringin nak tukar curtain la.. nak sofa la.. nak beli perhiasan mcm2 la...
semangat nak sambut ghaya.. wal hal nyaa bukan ghaya di umah pun kan? WAJIB balik kampung ... dah tu plak, bukan la ghamai benar kawan2 aku kat sini nk mai beghaya.. tp tetap semangat BERAYA dengan rumah yang cantik.. hee...ishh kalau ghaya ni buat open house best gak.. dedulu janji nk buat house warming pun xbuat2.. ni kalau nak buat leh combine segala2 nih...

uohh..kepada B.. sayang mintak mahap k!! sll maghah2 B..besa la... emosi x stabil..
nnt sayang bayaq "utang" sama B...

4 comments:

cikmazrah said...

cute. ;)

DarkWan said...
This comment has been removed by the author.
DarkWan said...
This comment has been removed by the author.
emi said...

comment deleted???mesti comment yg sensored ni...hihihi..psl ko nak byr hutang ek..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails