Monday, September 22, 2008

yeay.. yeeayy nak ghaya!!

macam biasa.. weekend aku yang sangat bz..
bz menshopping... target nak beli baju raya sepasang ja la kan.. (kononnn)...
tapi tejumpa pplak kurung pahang yang kaler pink yang sangat ayu.. ishh..
rugi tak beli nih.. dah la baby aira banyak baju kaler pink..
rembat jugak sepasang lagi.. yang bestnya baby aira la.. asal shopping ja.. dia mesti dapat baju.. geram sungguh aku tengok baju gaun gaun yang kembang2..
stakat ni aku dah beli 3 gaun kat Aira.. gaun saje ye.. belum skirt.. belum suar..hehee..
dah la anak dara tuh suka neghap.. pantang bagi lentang.. sat gi dia mesti guling ..
tapi tak gheti patah balik lagi,.. dah letih nangeh.. mintak simpati suh org angkat dia..
cemana laa dia nak guling2 ala ala industan kalau dah bergaun kembang.. kesiannya kat ibbi yang dapat sepasang baju ghaya ja..
tu pun puas pilih ada ja tak bekenan.. baju gheja laa.. bukan baju jalan la..
x sesuai la.. cerewet ngalahkan aku plak... :P
ishh tak sbr nak tgu hari jumaat nih.. sabtu sesudah sahur..
kami betolak.. nak elak traffic la kan.. dh ada baby nk jalan jauh ni risau gak aku..

dann.. aku dah bejaya buat kek batik... kekeeeke.. resepi diambil dr cik mazrah .. thank u yer cik.. sangat sedap kek batik itu.. walaupun pada mulanya aku tengok macam pelik je kan..
betul ke jadi.. apsal nampak mcm hudohh je ghupenye..
kena plak kondem ngn ibbi.. lagi lerr aku cuak kan.. takut x jadi neh... sekali dah rasa.. hurmm besh besh.. sedapp!! bley buat lagi..waaa.. nampaknya mood memasak aku makin bertambah...

jumaat lepas aku berjaya masak 3 jenis lauk even baru balik keje.. chong chieww chong chieeuuu beperang kat dapur suksess ..suksess.. Aira plak main ngn daddy die, senang laa aku nk beperang.. ekceli nih masak ni senang je... cuma aku yg mim alif lam sin sebelum nih... sekarang dah rajin tau... kalau aku dah rajin dari dulu mesti aku lagi terror skang kan.. tak pe.. tak pe.. usaha tangga kejayaan!! marilah memasak selalu...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails