Tuesday, October 07, 2008

Aira oH Aira!! =)

ari ni Aira 5months old... =)
pepagi nyanyi happy birthday kat dia...
senyum saja itu budak...
kembang-kembang hati aku bila tengok Aira senyum..
mangkit tidoq x nangih.. orang senyum dia terus balas senyuman...
tapi jangan time mula nak tdoq.. jenuh beperang... mata dah ngantuk tp nak main lagi..
kalau nampak orang lalu je.. kepak tangan bukan main laju suh orang dukung...
bila meneghap tu sesekali mcm dh nak angkat punggongg nya.. wahh.. cepat aira angkat muntot
yang berat tu.. cepat2 leh merangkak... x sabarnya aku nak tunggu Aira cepat besar.. =)

Aira macam Daddy ke?

Aira macam Mama ke?


Aira macam model x? posse seksi..angkat skirt sket...

Aira suke jegey mata dia bila nak amik gambar..

Aira angkat PEACE...

Aira ngn Wan...
Aira ngan sepupu2 nya....






5 comments:

cikmazrah said...

happy 5th month old
aira comel.. mmuahhh xxx...*terlambatsehari.hehe.

eiNa said...

thank u aunty ajah..hurmm.. bile nak jumpe nihh..

cikmazrah said...

tahun depan jumpe eh... InsyaAllah..tak janji la tapi.. ;)

DarkWan said...

tatau nak tules ape. saje je komen neh sebab dah lama tak cari pasal dengan ko.

WARKAKA WARKAKA WARKAKA WARKAKA.

eiNa said...

heh!!
bukan ke baru "beraya" kut sms ...
ni nak start dosa baru laa? laaa laa laaa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails