Wednesday, October 29, 2008

en3 caca merbaa...

personal life...

sengalnye aii...
"Mama ngan Aira..Aira ghimaihh aih..mama sengal nak gesel2 ngn pipi gebu Aira.. heeheee "


ni plak...ya.. this is faverett katun Aira....
n dia sangat suka lagu part ending time tu.. yang music saja..skang ring tone aku ngn hubby guna lagu ni la.. every time dia nangis me n my hubby bg dia dengar lagu ni from hp... nnt dia senyum.senyum...pastu mcm angguk angguk kepala..(macam pahamm je kan...)..kengkadang balik kja awal sempat lagi tengok sponge bob yang pukul 5.30 ptg tu kan....time ending nnt tangan dia kepak2....kakidia tendang tendang...hehee...besh beshh tengok Aira nari sponge bobb
working life?
i am tooooooo friiiiiii okey!! haihhhhhhhhhhh......is everyday like this ar, lalalaa... bapak bosan wei.. aku kan suke cabaran..suke keje byk..suke bz bz kan... ni sume dibekukan..mau bekuuu pala otak nih... laghat nak hapdet blog je kan....haihh ler.... ape kess?!! replacement pun beku.. projek baru pun beku.. ..sume beku... hari2.. berchit chat ngn team mates lorr... cite tuu..cite ni.. so far derang ni amat friendly la.. n hari2 ajar aku ckp kantonis.. hoisekkale.. mouuu waa.... yauuu.... eikk erkk sang... sip fann... mcm2 lagi lor...
ni pulak pic aku kat opish tengah buat "kolam nasik".. main beras2.. tak baiktau derang ni membazir beras...cuba bayangkan org miskin yg tak mampu bli beras... kta leh buat deco cam ni plak kan...ish ishh ishh....tu hasilnya..gambar merak.. merak begitu sinonim ngn india yekk... ntah ape la maksudnye..aku malas nk explore..
Friday ni plak ade halloween party... kena pakai ala ala ghost gitu.. kena cari costume...hishh.. x de keje aku nak pakai costume costume bagai ehh.. bukan budaya aku tau sambut halloween nihh... tak tau ehhh nak pakai apa..pakai jeans ngn tshirt dah le.. so aku xparticipate.. i kan org kampung..mane tau sambut2 halloween nih..mat saleh sambut la wei...
pas tu kan... sbb IT requirement dibekuukan.. maka, aku nyibuk2 jugak buat shared services, syok gak shared services nih tau.. requirement dia mcm call center, data entry, underwriting, tapi tak senang jugak wooo... sbb kena ada background insurance.. tp kalau call center ngan data entry tu kacang je lah...

social life..
ehh.. ni pic Ahad ari tu... yang kengkawan ai datang beraya umah ai tu...

ni Aira wif Shasha n Suffiya... Shasha looks very the caring... sayang adik gitu.. so Linda, cari adik satu!! ngeh ngehh.. suffiya lak..mcm kene senyumm ke?
x ramai pun xpe la.. janji leh eratkan silatulrahimm gituu....



ok la..sekian, en3 bosan dan caca merba aku untuk kali ini........

7 comments:

Magnificent Moments of Life said...

eina, sasha nampak je caring, tapi tu cemburu kuat. tapi kan saya seronok sangat dapat jumpa aira sekali lagi. comel sungguh. mummy pun suka tengok aira. kalau senang2 kita jumpa lagi erk.
Awak, saya nak recipe spahegeti dan kek batik awak yg sodap tu?

azzamoro said...

kak ina, fisrt pic tuh mcm aira lg besar dr kak ina. sape anak sape mak ni..hehe...
eee..bile nak jumpe lg..nak geget pipi dia

eiNa said...

Linda: insyaallah, leh jumpalagi... alaa resepi yang tak seberapa tu ke? k, nnt sya mail ek..

Azza: tu baru 5bulan lelebih.. klu dah setahun nnt mcm mana la agaknye kan.. heheee

Elyn said...

anak sapa la ni!!! cute sgt.... geget pipi tu bule tak hikss

DarkWan said...

rambut singa! er, shinge!!

warkaka warkaka.

ps: maka berlari-larilah saya seperti biasa

irises said...

eina, seriously. aira sgt tembam. muke dia nampak lg besar dari eina... thehehe... mmuahhh kan pipi aira gebu tu yeee... ;)

eiNa said...

elyn: geram kan pp dia.. me n hubby slalu gomol2 pp dia.. hehee..kekadang smpai rimass dia..

darkwan: hehh!!

mazrah: ok.. mlm ni kte muahh muahh kan utk mzrh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails