Monday, November 17, 2008

Diaper Bag AiRa....

wohh.. telah di tag oleh dilla, apakah yang ada dalam Diaper Bag Aira?
sebelum tu.. meh saya nak story kan alkesahnya

nampakkan Diaper beg Anakku tu kan.. memula
shopping barang2 baby... kami dgn excitednya membeli beg anakku tuh, bukan murah weii.. mahai la.. RM 59.90 tauu.. pas tu la nih menyesaii.. menyesai sbb GUNA HANYA SEKALI!!.. masa nak besalin.. buh barang2 baby pi spital.. sekali tu je guna..
napa x guna dah sekarang? Kerana....rasa sangat x convenience.. besaq... berat... x besh.. x cun.. pengajarannya kengkawan.. masa nak beli pikir laa dulu betui2.. ekceli aku cari beg Anakku yang galas belakang tu.. mcm beg pack tu... tp xdak.. ada jenih nih ja.. tapi sekarang.... amatlah menyesal....huhuu.. ada sesapa nak beli 2nd hand? akak juai murah je.. hehee.. xpun akakk buat present kat mak long la.. atau kat sesapa la.. baru sekali pakai..masih baru .. =D

okey, bebalik pada beg diaper Aira skang..ni beg yang digunakan sekarang... Percuma dari AzZahrah.. xyah beli mahai mahai... jumm kita tengok apa ada?! =)




- pampers 3
- baju spare (romper)
- handkecip..
- botol air (air masak suam)
- tupperware susu 3 bilik
- botol susu spare
- menan.. (optional)
- toiletteries set (bedak ngan baby wipes ngan minyak nona roguy)


.. benti makan mee goreng japp... sedap woo.... pandai gak aku masak eh.. hehee.. ni laa org tak reti masak bila dh masak suma dia nak riak!! :P bek pi kat aku la kan... aku mengaku apaa aku xpandai masak.. tp aku ada inisiatif nak majukan diri!! yeahh!! mari belajar masak besama saya setiap ahad jam 12 tengahari.. hehee... =)

ok.. sambung diaper bag Aira..


mari menyumbat dlm beg...


so.. ni la beg diaper Aira kalau nak p jenjalan, everytime nak p jenjalan tengok destinasi gak...lama ke..kejap ke... kalau p umah kak long kt bangi tuh... saya angkutt sekali ngn bakul toiletteries.. bakul susu..n boyan...
kalau p sekolah (Nurseri) lain plak Diaper beg nya.. next entry saya buat beg sekolah Aira plak ehh... syok gak apdet ape dalam beg sekolah dia....

ps: ekceli saya memang tengah mengushar ushar beg diaper yang sangat convenience dan murah dan cun dan senang di bawak... hurmm....

3 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

canteknya beg aira.. , kalo nak beg murah-murah utk diaper bag, pi cari kat mydin..murah kualiti pun ader.. cantik + comey2 mesti naik rambang bijik mata.. tapi takder brand lar kan..

eiNa said...

tiara:ye ke.. bleh gak try nih.. xkesah laa brand ke x brand ke.. brand brand punn nnt pakai kejapp jek..

Elyn said...

betui tu.... kalo brand pun nk hangkut berat wat pe kan!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails