Thursday, November 27, 2008

jawap tagged lagi..

harinih mood saya OKEY!! =) maybe sebab dah khamis kan..esok jumaat kan, sudah tentu suke kan.. oleh itu saya merajinkan diri menjawap tag nih dari kak nani yg cool.. =)

1. If your lover betrayed you, what will your reaction be?
- hehh!! Hanging laa… pas tu sedih la jugakk sampai ati dia buat cam tuh!!


2. If you can have a dream to come true, what would it be?
- I never have a dream..come true…till the day that I found u…(laguu… yg pempuan reramai tuh..ape ke nama nya dh tak ingat..) // ok, jwpn yg sebenar.. nak duittttt banyak laa..suma org nak duit banyak2 kan..


3. Whose butt would you like to kick?
-napa nak kick butt orang plak? Buat masa skang saya tak de rasa nak kick sesapa… =)


4. What would you do with a billion dollars?
-banyak duit?! Wahh… tetiba mata jadi bulattt…memula nak abih kan loan kawin aritu.kekekeee.. loan segala loan ada, MARA/ FAMA (father mother)/ bank islam/bank rakyat/ card credit… pas tu nak beli ketta baru… nak beli lappy canggih… nak beli umah cantik.. nak beli macam2… nak beli shopping complex..


5. Will you fall in love with your bestfriend?
-Soklan menarik.. sbb aku ngn bestfriend aku nih sangat unik… aku kenal laki aku pun thru my bestfriend ok! =) mcm dia jadi org tengah la lebih kurang… ishhh tapi x menjawap pada soklan la plak…. Tentula la tidak penah fall in love ngn dia.. sbbnya dh sangat close…

6. Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
-Hurmm.. aku rasa being loved by someone la.. macam skang nih kan abg?~..hehee…


7. How long do you intend to wait for someone you really love?
-Lagi nak tunggu?! (hehh… aku dh tak mo ingat cita dulu la wei.. dulu 3tahun jugak aku sufferr..selamat tinggal JONGOS!! Kekee.. skang aku ada enche dMINT yang lagi besh tauu….)


8. If the person you secretly like is already attached, what would you do?
- x sesuwaii la soklan ni utk aku…:P


9. What do you pray each day for your loved one?
- permudahkan la segala urusan …. Murahkanlah rezeki..


10. What takes you down the fastest?
- hurmm.. aku ni SENSITIP… so banyak benda dan amat cepat bleh buat aku jadi down..susah nak describe…


11. How would you see yourself in ten years time?
- mama kpd (how many kids arr?)… dh jadi manager tau time nih!!


12. What do you really want at the moment of responding to this tag?
- main ngan AIRA!!!!


13. What kind of person do you think the person who tagged you is?
- caring… friendly…cool


14. Would you rather be single and rich or married but poor?
-hurmm… xde dalam list.. rich and married. :P


15. What’s the first thing you do when you wake up?
-lolokk bi.…..


16. What’s the character must have in your partner?
-jujur la… tahan dengan perangai aku..


17. If you fall in love with two people simultaneously, who would you pick?
-erkk.. tak penah la plak..


18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing the someone has done?
- tahh..


19. Do you prefer being single or having a relationship?
- hehh..dah sah sah aku dah kawin.. nk wat pe single lagi.. kawin best weii.. ari ari leh main kejar2 ….


20. Would you leave your family behind just to chase your dreams?
- hurm.. family first!but dependss lor..



2 comments:

Salina Inzaghi said...

*tersipu2 malu* wakakakaka

wah wah eina...ske la jawapan soklan #15 ngan 19 hihihi

eiNa said...

hehee.. oleh itu... jangan tunggu lama2 kak.. tawen cecepat.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails