Friday, November 14, 2008

kena tag dan men-tag kembali..

di tagged oleh kak nani:

1. take a recent picture of you or take a picture of yourself right now.
-(right now??? tak leh nk upload gambar la kak..amik bleh tp xleh upload.. so ni picture pagi tadi sebelum dtg opis.. di upload dan di send oleh enche demin ke email saye dulu...PALING RECENT!! ) tapi gambar sekeluarga la plak..heheee :p

2.Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
-(pepagi nak p keja muka comel la lagii...)



3.Post that picture with NO editing.
-(x edit pun, resize jek.. besar sgt..)



4. Post these instructions with your picture.
-(ni kan dah post....)



Tag 10 people to do this
1. yana ibu ammar
2. dilla ibu ziyyad
3. tiara ibu ayra
4. elyn ibu wafiq
5. emy ibu emily
6. finaz ibu shasha
7. azza ibu ayrill
8. irises =)
9. darkwan (wan gelap)... haha...lariiii TM
10. sumaaa yang nak amik tag nih, silekan....!!


6 comments:

Salina Inzaghi said...

hehehe budak comei tu pandai betul posing ek..kasi pelok syiooommmmm sket kat dia

mykelisaputih said...

aira mulut nganga nengok camera... comel ok. :D

eiNa said...

kak nani: nanti saya syiuumm dia ehh.. :)

mzrh: mama nya x comel ke? huhuuu..

Nazuha said...

lengan aira pon dah mcm adeef. macam pepaya.. ehehee

eiNa said...

zuha: ekeekeee.. tu laa.. mmg nephews sy pun ckp lengan aira cam pepaya...

Elyn said...

huhuhu kene tag lai ....... x sempat nk larik ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails