Wednesday, November 19, 2008

menan Aira...

ni pulak.. tagged dari mamanya Ayra Rahadatul... nak tengok menan Aira eh...
maka dengan GAGAH SKUDI nyer aku ngn daddy dia semalam amik picture mainan2 Aira..


Aira x banyak menan.. daddy kate skang Aira byk main ngn mama ngn daddy jek..
hhuhuuuu... cian Aira.. tp menan yang ada skang pun dia x laghat men..




here u go..


1.Playgym - cap mydear..

Aira paling suka main kat playgym dia ... suma benda dia dah explore kat matt tuh.. yang gantung2... suma dah touching touching.. siap dia tampar2 lagi benda tuh.. yang ada cemin dia belek.. (pempuan..dr kecik dh mmg suka belek cemin..)... yang bleh geget dia sumbat dlm mulut..yang bunyi konyok konyok kertas dia begustii ngn benda tuh.. hurmm... (since dia dah explore suma part.. nampak macam boring je kan daddy.. apa kata kta beli menan lainnn plak!!!) =)


2.soft toy kura-kura cap Anakku


3. teether yang tak best.. (lupa cap apa.nak cari teether baghu laa...)


4. buku AnMum cap anmum.. buku ni leh sentuh2 kat objek.. Aira paling suka pegang apple tuh..kain baldu...


5. rattle cap tollyjoy.. ni pun Aira suka gak.. suka goncang sekuat hati.. kalau mama ngan daddy dia buat bunyii "pecapp pecappp pecapppp" nnt dia akan goyang tangan ngn benda alah tuh sekuat hatiii sambil menyengih sampai telinga....


6. soft toy cookie monster.. dia suka main bijik mata cookie nih... kadang siap geget2..



nihh.. gmbar dedulu...

ni masa 3bulan lebih. sangat chubby :P




ni tengah mengkonyotkan part bunyi ketas konyot konyot...

artikel nih aku tak ingat jumpa kat website mana.. just save dlm pdf... pasal info baby development ngn toy yang suitable dgn age derang... nampak kut ehh..?? x nampak korang zooommmm la sendirikk... :P


okeh.. sesapa pemurah nak belikan pemenan kat Aira.. silela.. :P
nak tag sape lagi ni?!. xde kut...

2 comments:

Sue@MamaMaryam said...

aira dtg umah ciksue.. hehehe kompom dpt menan!!

eiNa said...

yeay~~ nnt mama bawak aira p umah cik sue.. hheheee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails