Wednesday, November 19, 2008

saya suka 8 tapi dapat 7..

TAGGED lagi(kenapa 7 bukan 8.. saya suka 8..)

7 ciri wanita/lelaki idaman anda
1. kurus (tick tapi skang kena gemukkan sket yer..)
2. ensem (tick… kalau org ckp xensem pun aku ckp ensem )
3. tinggi (hurmm.. tinggi la sket dr aku..)
4. putih ( erkk supaya my kids putih laa..)
5. lovely
6. baik ati..

7. xkedekut or x bekira…

7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup
1. Yusry KRU … hahaa
2. Justin Timberlake..hahaa lagi
3. Awal Ashaari…
4. mamat sc comp yang muka dia ala2 Justin… (ermm mzrh ingat tak name die ..bdk kelantan tuh…ai lupe lak plak namenye!!)
5. xdee dahh…!

6. ? xtau

7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati**
1. nerbess weih…
2. malu xmalu sangat la.. slumber redah jerk…
3. xpenah control cun..
4. ala ala gedik pun ade gak…

5. mesti la happy
6. suspen suspen sket…
7. hati bebunga bunga..


7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda**
1. tanah suci Mekkah.. sambil menunaikan Ibadah..
2. Langkawi (byk kali dh plan nak pi, xleh leh pi lagi ni..)
3. Tokyo?
4. Ausie…
5. Pulau .. sume pulau yang cantik..
6. Korea pun lawa gak kan?!
7. Taj Mahal kut.. ( aku dpt model Taj Mahal mase first time rekrut org India..hihihii..kelakar pun ade gak.. candidate tu siap bwk sourvenier kt aku le plak..)


7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda
1. henpon
2. moto EX5 (tdi pagi dia tepon kata nak p keja ngn moto sbb asyik jammed aja.. tetiba suh aku beli kat dia EX5 baghu!! Arhh.. ampeh tui..)
3. Kasut adidas
4. perfume
5. gheta baghu since che hi asyik busuk ja..
6. boxer.. (leh aku tumpang sama..)
7. indulgence ajee bleh x bee?


7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda**
1. aku ini..adalah dirimu… (ringtone bila laki aku tepon, duulu kini dan selamanya) : SATU~dewa
2.pastikan engkau dengan aku…jgn ada cinta lain..: PASTIKAN~SN
3. Accidentally in love.. (OST Shrek 2)

4. Laskar Cinta ~ Dewa
5. Cinta Datang Lagi ~ Dina
aler… x cukup T U J U H.. sbb aku xpandai nyanyi..


7 mangsa seterusnya
1. Linda
2. Kak Nani
3. Mazrah
4. hailmi aka emi
5. darkwan.. (ko berhibernate ke skang)
6. yani (ko jarang jawap TAG tapi aku TAG jugak!)
7. uhh.. sape yang rajin jawap TAG..

Sebab skang dan akan datang saya x berapa SEBOK… maka saya telah jawap TAG yang memerlukan bepk sejenak.. emi, saye dah buat.. =P..
Tiara, Tag awak panjang sangat, kena byk pikir plak tuh.. so makan masa sket ye…Tag menan baby blum siap.. gambarr blum sampai..

12 comments:

Elyn said...

saya suka sgt dgn 7 ........ tp saya x ske buat 7 yg nih ekekekek

lovelymummy said...

mamat sc comp yang muka dia ala2 Justin… (ermm mzrh ingat tak name die ..bdk kelantan tuh…ai lupe lak plak namenye!!)--erk rasa cm kenai ja...ntah2 mamat yg sama..suke bawak bag sandang tepi cm pempuan..ngan awek dia bekepit je selalu..

Sue@MamaMaryam said...

hehehe..romantik gak k.chik nih...

mzrh said...

*thinking hard*
tak ingat la eina name dia.. sebab asik panggil dia Justin jek..(kalau dia tau ni sure kembang semangkuk je mamat tu) thehehehe...

dia memang cute la tapi...

lovelymummy, mamat tu tak bwk beg sandang n tak berkepit dgn awek. dia selalu dgn member2 lelaki jek..kan eina?

eiNa said...

elyn: keekee.. main main jawap soklan plak..

lyn: mamat tu org kelantan.. series tak ingat nama.. n die ngn geng2 laki jek.. rasenye dr UTM kuantan...

sue: hehee.. sekali sekala...

mazrah: die naik moto.. kekadang die selekeh..kekadang die semart.. hishh.. dh try cari dlm friendlist DCK-SCK.. xde pun, x main friendster kut mamat tuh..

Salina Inzaghi said...

nnt mlm ler akak balas tag nih..tak larat nk berpk kekeke *ikut cam pingu*

Mrs.R @ Emi said...

penat argh kalo kena TAG kannnn?!
hahahha..nway tq..sbb buat jgk

DarkWan said...

asek asek tag darkwan. darkwan darkwan darkwan. glamer sangat ke darkwan ni. kacak sangat ke dia tu? tampan sangat ke dia sampai sebut nama banyak kali ni.

huh?

:P :P :P

eiNa said...

kak nani: okeh bebehh..

emi: u r welcome.. syok gak layan tag nih time xde keje..

darkwan: sbb ko tak gelemerrr la aku menggelemerrkan ko... hehee

Sue@MamaMaryam said...

re: ye..k.chik la org yg btuah itu....

Magnificent Moments of Life said...

eina yang sememangnya romantic, sudah akaq menjawab tag anda itew....

eiNa said...

sue: adehh.. entry 2-3 hari nih asyik bertagged le jawapnye.. :P

linda: macehh macehh... =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails