Thursday, November 13, 2008

yawning

"yawn...."

"yawn......."

"yawwwwnnnnnnnn...."

letihnya ari nih.. mantuk...semalam bb bangun main main pkul 3am...
adehh laaa.. aku xlayan pun sangat dia main.. dia main sorang2 jek.. daddy dia pun xlayan,
kami sesama letih dan mantuk... dia bleh plak bangun ajak2 main.. berakk la....
dah puas main baru e ehh... nak tdo.. tukar pampers.. terus campak dlm buaii...
nangeh la plak bila org tak layan dia....
last2 bahu aku jugak sakit.. sambil baring sambil buai dia.. pagi neh bangun lemah je badan...
tetiba aku rasa.. bleh tak satu malam aku tdo ngan amann damaii... nyenyak.. sedar2 je dh pagi hari, bukan pkul 2-3 pagi??

Tuhan, tabah kan laa hati hambamu ini...

7 comments:

Anasfadilah said...

adoiyaii

samalah ngan ZIyyad

semalam apa kes tah takmo tido

nak main la,nak ketawa la

ngantuk la nak oi...hahaha

tu pasal mak dia p kerja lambat hari ni..

ngantuk!

Aku Bukan Bidadari said...

eeh ..sama lar ayra pun smlm bangun po po... pehtu x mo tido bagi susu pun x mo tido.. dh dekat kul 5 baru tido.. ari ni mata mcm panda neh

mummyshasya said...

kak eina,sabo jer lah..baby mmg camtu..finaz dh merasa dulu hampir seminggu dia bgn kul 2am nak main smbl tgk tv..

jadual tu penukaran susu tu kak eina bleh dpt kt tesco..finaz xdpt nk e-mail ada prod skit kt ofc ni..sory..

Salina Inzaghi said...

anda sudah di tag oleh zizo n ambo ;)
so..cepat2 la balas yer

Magnificent Moments of Life said...

eina, nilah specialnya seorg mummy. mummy ni anak 10 pun dia leh jaga tapi anak, nak jaga mak bapak sorang pun payah. anyway, be strong, tak lagi tu, mungkin sethn dua lagi je... eh tapi by that time awak dah masuk kilang balik kan? hahahahaha

*hugs*

eiNa said...

dilla: time bemain kutt memalam...sunyijek..

tiara: aira vs ayra ..hehee..suke poo poo memalam...

finaz: ye ke.. ok,nnt cr kat tesco..

kak nani: tag? alamakk.. baiklahh.. saya akan balas.. :P

linda: heheee... betul la tu.. 2thn lagi kilang dh produce balik.. hahaa.. pastu komplen letih lagi.. :P

Salina Inzaghi said...

letih2 pon...sekali tgk muka anak tu senyum, ilang segala penat lelah tu kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails