Wednesday, December 17, 2008

gambar latest Aira!!

lamaaaaaaaaaaaaaaaaa tak upload gambar Aira kan?
sejak baik demam tu.. Aira dah susut sket..

nak dukung dia pun dah rasaa ringann jek....
sejak sejak dah jadi COMBATT girl nih tak leh tinggal dia sengsorang kat hall.. nnt sekejap ja sampai ke sliding door.. kejap je sampai kat pintu... sikit lagi nak sampai dapur.. kalau mama nak buat keje.. mama kena laa letak Aira dalam playpen dia.. ber-combatt la dia dalam play pen tuh...

..



............





...........................



.........................................




.....................................................


























tadak lagi!!!!!

huhuuu tunggu next entry naa... =)

6 comments:

cik mazrah said...

saspen je :P

Magnificent Moments of Life said...

alah.......mana combatnya....

eiNa said...

Mazrah: sabar.....


Linda: suspen...

alaaa.. camera/card reader ade kat daddy lagi.. huhuuu

azzamoro said...

nak tgk jugak mane combatnyer.. huhu...

NuRuL DhiA said...

baby kite sama la, 7 bln. sgt comel la aira nih, bult mata nye. montel pipi nyer.

Elyn said...

ceh tipah tertipu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails