Friday, December 26, 2008

ganjarannya.....ialah....

ape ganjaran? cuti tak approve ganjaran ape?
bukan xapprove tapi saya sendirik tarik balik cuti saya.. walaupun saya nak cuti jugak... =(
saya apply cuti dari bulan lepas.. tapi alih2 saya tepaksa tarik balik cuti saya...takpe, saya bekorban untuk "assignment" baru saya ini!! sebabnya assignement ni 100% atas saya .. konon2 mcm recruitement manager laa utk assignment nih.. recruitement planning, strategy, sourcing.. screening.. interviewing.. budgeting...meeting dengan client.. bla blaa blaa.... (uhh...im proud of myself okey..good job girl!! )



oleh yang demikian saya nak beri ganjaran pada diri saya sendiri!!!!
tapi bile nak p shoppingnya...
takpe laa .. weekend ni kan panjang...
maka.. saya ada banyak masa nak pi shopping!!
yeahh.. ni tak sabar nak tunggu weekend nih...








n... also shopping for Aira.. =)

3 comments:

Elyn said...

aira pun tumpang happy yayyyy

Magnificent Moments of Life said...

congratulations eina. so proud of u. nasib baik kita semua dah berhijrah dari situ erk...

eiNa said...

elyn: ehehh.. tu sudah pasti..


linda: alhamdulillah.. rezeki.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails