Tuesday, December 23, 2008

maaf....

tetiba..
saya sangat bz..
kan saya handle travel assist skang, derang ada new project incoming... n target live Jan 09/Feb 09? for AU/NZ market?!!uhh..

ahh.. headache... tapi is kind a good hint.. ryte?
tengah gawat2 cam nih.. 2bulan lepas i got nothing to do..
sebab tu last month byk masa apdet blog..hehee..
tapi tetiba bulan ni saya jadi super duper busy... sampaikn nak gi toilet pun x sempat..
n banyak buang masa conducting interview jugak.. hehh... (skang dah handle interview sendiri ..hurmm )... im growing..lalaaa.. sampai my ex-colleague Damo tekujat...Lina, u got promoted/? hurmm not promotion actually.. just comp trust n give me chance to show my capability.. n give me a room to growth~~~

saya masih tungguuuuu.. gambar yg di transfer dari enche Dmint..
haihh.. x beshnya xdak laptop kan.. susah nak jadi blogger tegar...
jelessh plak kepada kengkawan yg apdet blog letak gambar anak2 korang yg cute dan encemm...
ok.. really got to go...
nekad dan azam saya,. kalau betul gaji ujung bulan nih ade bonus(ari tu buat year end appraisal n performance appraisal..so hopefully ade laa bauu bauu kan.. sebulan pun jadik laaaa... (alhamdulillah).. saya nak beli laptopp!!!! heeeeeeeee AMINnnnnnnnnn.. mintak2 laa kan..tapi saya tak beharap sangat,,sbb 2bulan lpas punya issuesssss satu dunia tahu.... kekeekke...


okla.. end of now!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails