Wednesday, December 31, 2008

~~Happy New Year 09~~




Tahun baru datang lagi!!!
Selamat menyambut maal hijrah 1430 dan selamat tahun baru 2009!!
Semoga tahun baru ni lebih ceria dan Allah permudahkan segalanya buat kami sekeluarga, dimurahkan rezeki, sihat sejahtera dan segala galanya baik baik belaka laahh.... =)

Azam? hurmm saya xde spesifikasi azam untuk tahun baru ni..Saya nak perbaiki kelemahan yang saya ada... dan sudah tentu nak buat kan enche DMint sentiasa bahagia dan gumbira besama saya... sume yang positive site laa... =)

aktiviti weekend saya sangat banyak.. tetiap ari ada aktiviti.. sudah pasti menterjah shopping complex... shopping barang Aira la banyaknya.. sampai daddy dia jelesh.. :P
Aira sangat gumbira dapat walker baru... pun ikut perangai mama KECIWI yang amat bila dapat benda baru..jalan menyenget macam ketam.. satu umah dah pusing.. masuk bawah tangga..masuk dapoq.. bawah meja makan.. mama ngan daddy tak laghat nak kepung dah, rasa cam nak ikat tali je kat walker tuh.. stock baju Aira sudah pasti betambah ..pantang nampak cantik mama sapu.. ari senin (cuti maal hijrah) pegi Bangi sekali ade sale kat Manjaku seksyen 9 tuh.. mama rambang mata.. suma nampak cantek.. suma nk borong... last2 kena tarik tinga ngan daddy... huhuhuu..

shopping barang mama tak banyak mana pun.. ade lah 2pasang kasut... tudung, err.. baju? err.. jeans? make up? er... ehh.. tapi mmg control la punya shopping.. kan tengah gawat mengawat nih... kita tak tahu nasib esok hari kan, maka saya pun bejimat jugak.. =)

utk daddy, daddy punya azam nak p keja naik moto.. bleh jimat minyak bekali-kali ganda, so mama tlg daddy buat moto daddy jadi baru.. =)

okey.. nanti saya update lagi..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails